danielo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 niestety ta moda nie opuszcza też właścicieli B7 i B8 Taki mały przykład http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-blb-schwarzes-schwein-s4-look-gwint-ledy-a6-recaro-rotiform-blq-19-a-44000/index63.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 niestety ta moda nie opuszcza też właścicieli B7 i B8 Taki mały przykład http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-blb-schwarzes-schwein-s4-look-gwint-ledy-a6-recaro-rotiform-blq-19-a-44000/index63.html :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 przestancie juz bo sie hammer obrazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja też oddałem auto do gazownika, do swarzędza. Zobaczymy jak się będzie sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 jak tam droga do DE? znośna? trochę odśnieżania miałem z twoim autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie widze rożnicy czy dokladana buda s4 bedzie w benzynie czy w dieslu A ja widzę bo w dieslu nigdy nie wyjeżdzały z fabryki To to samo jak BMW M3 w dieslu Po pierwsze PRIMO:decayed: Ja nie widze, nie chodziło mi o wykonanie repliki s4 tylko o tuning fury wykorzystujac ten body kit, jak widzisz eblematów nie ma:wink: 2. Fabryke lubimy poprawiać 3. W gazie tez nie wyjeżdzały z fabryki a ile ludzi ma gaz i jakoś to nikomu nie przeszkadza:wink: A co do tego linka bo tak go na szybko przejrzałem, Wydech tez mam oryginalny z s4, wiadomo ze dzwieku sie takiego samego nie uzyska bo to nie mozliwe, ale lubie wszystko co oryginalne i w najwiekszym stopniu na oryginalnych częsciach jest zachowane, i rowniez uwazam ze wyglad auta powinien isc w parze z moca, oczywiste ze klekot nie ma szans z 4,2 ale 220 km wystarczy żeby sie nie ośmieszać BANG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kto na forum sprzedaje filtry paliwa i powietrza ? dzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 07:22 ---------- Poprzedni post napisany at 07:16 ---------- Kto na forum sprzedaje filtry paliwa i powietrza ? dzik ? Slo ja w zeszłym tygodniu knechta komplet (kabina, powietrze, paliwo, olej) brałem od user`a Informacje o Użytkowniku REDCARSC mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dzień do:bry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 bry bry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 siemacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 elo chłopy, Grzegorz jakby co to jestem pod tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi