Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

Elo :hi:

Panowie kto jeździ na Motulu? Kupiłem właśnie dwie bańki od kolegi z forum i na korkach są ślady odkręcania lub przykręcania. Jeśli w prawo się przykręca, to przykręcania. To normalne? Motul zakręca tak bańki że zostawia ślady?

motul.jpg

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie kto jeździ na Motulu? Kupiłem właśnie dwie bańki od kolegi z forum i na korkach są ślady odkręcania lub przykręcania. Jeśli w prawo się przykręca, to przykręcania. To normalne? Motul zakręca tak bańki że zostawia ślady?

http://s17.postimage.org/a93extynv/motul.jpg

moga byc slady po maszynie, ale niech sie inni wypowiedza...

Siemka Panowie,

miałem z 10 stron do nadgonienia, bo jakoś przestało mi wysyłać powiadomienia o nowych postach.

Jakie tarcze kupic do tyłu? Z przodu kupiłem komplet Ferodo razem z klockami przy zmianie na 312, a teraz tył zmieniam na 255 ale coś kiepsko z dostępnością Ferodo, więc nieco jestem w kropce. Chcę, żeby było porządnie, więc nie zależy mi na najtańszych zamiennikach za 60 PLN, ale też nie chcę kupować najdroiższych na rynku. Może Zimmerman??

Miałem klocki OTTO właśnie, byłem z nich bardzo zadowolony, jak tarcze, to nie wiem. Tarcze polecam TRW lub ATE. Cenę mają, ale moim zdaniem warto :wink:

---------- Post dopisany at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

Zaraz pójdę do garażu i sprawdzę czy moje bańki po oleju mają takie ślady :mysli: Przywoziłem sobie go sam z Niemiec, więc na 99% ori :decayed:

---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ----------

takie same ślady, na 1 nawet mocniejsze :good:

Zaraz pójdę do garażu i sprawdzę czy moje bańki po oleju mają takie ślady :mysli: Przywoziłem sobie go sam z Niemiec, więc na 99% ori :decayed:

Będę wdzięczny

Póki co dostałem taką odp.

Witam!!!

Nie ma opcji żeby butelki były odkręcane. Towar mamy bezpośrednio od oficjalnego importera Motula ( firma Olpol). Olej zamawiamy kartonami i fabrycznie zamknięte kartony do nas przychodzą.

Sami mamy certyfikat Autoryzowanego Punktu Sprzedaży produktów Motul. Na dniach dostaniemy nowy certyfikat którego nie da się podrobić( będzie miał unikalny numer po wpisaniu którego na stronie Motula będzie informacja dla kogo został wydany).

Towar na 10000% jest w oryginalny. Takie bańki jak Pan dostał tak wygląda oryginał. Na podstawie czego wnioskuje Pan że korki były odkręcane.

Może Pan napisać również do przedstawiciela Motula Niemcy ( pracownicy polacy) który po numerze batch ( na dole bańki wraz z datą produkcji) rozpozna co powinno być w bańce o tym numerze.

Może Pan również z nim porozmawiać o naszej wiarygodności. Znamy się z nim i co jakiś czas spotykamy. Jesteśmy pewni oryginalności tych produktów i nie mamy nic do ukrycia. Nie wiem jak jeszcze mogę udowodnić że sprzedawane przez nas produkty są w 100% oryginalne.

Jeśli ma Pan jakieś pytania to proszę pisać. Mogę podać kontakt do przedstawiciela Motula ( jest też na oficjalnej stronie motul.com)

Mogę podać numer do pracowników firmy Olpol.

Pozdrawiam

Dawno temu kupiłem też dwie bańki Motula przez sklep z Allegro, miał same pozytywne komentarze, z jednej bańki zaczęło wyciekać jak leżała, miała identyczne ślady jak te teraz. Wtedy uznałem że pewnie podróba i nigdy więcej oleju z neta. Jak teraz zobaczyłem te bańki to się najpierw wku#$%$#, a teraz sam nie wiem co myśleć

takie same ślady, na 1 nawet mocniejsze :good:

to mnie trochę uspokoiłeś, dziękuję :good:

Dzwonił do mnie chłopak z oil-land, brzmi to dość wiarygodnie co mówi, nie wie skąd są te ślady, ale twierdzi, że na każdej bańce u niego są i prawdopodobnie to przy produkcji powstaje. Z ciekawości zapytałem czy na 1l. też są ślady, bo raczej 1l. rzadko ktoś podrabia, powiedział że na jednej partii są na innej nie ma żadnych.

Za tydzień będę w Niemczech, jeśli znajdę gdzieś Motul, to sprawdzę czy tak mają

Witam,

dzisiaj ma dojechać do mnie 8100 x-cess 5l, zobaczę jak wygląda korek i podrzucę foto.

Siemka Panowie,

miałem z 10 stron do nadgonienia, bo jakoś przestało mi wysyłać powiadomienia o nowych postach.

Jakie tarcze kupic do tyłu? Z przodu kupiłem komplet Ferodo razem z klockami przy zmianie na 312, a teraz tył zmieniam na 255 ale coś kiepsko z dostępnością Ferodo, więc nieco jestem w kropce. Chcę, żeby było porządnie, więc nie zależy mi na najtańszych zamiennikach za 60 PLN, ale też nie chcę kupować najdroiższych na rynku. Może Zimmerman??

Mam na tyle tarcze i klocki TRW - zmieniałem rok temu jak najbardziej mogę polecić

aj zapomniałem że ty masz B6 a nie wiem jak to wygląda

no pewno w połowie miesiąca

jakbyś potrzebował to żabę i 4 kobyłki mam :wink:

NO to zapraszam :) weź kierowce kogoś to piwko wypijemy przy robocie :kox:

Hubert mam to samo co Ty i Michał, delikatne ślady na korku. Wygląda to na maszynę dokręcającą, bo ubytki są naprawdę znikome. Więc nie ma się czego obawiać :wink:

20130313871.jpg

20130313870.jpg

20130313874.jpg

Tor Poznań Track Day - Poznań - CITEAM - Zakupy grupowe

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Madbar, kumpel ostatnio kupował ATE .. dostał cenę lepszą w w zwykłym poznańskim sklepie niz w IUntercars z różnymi zniżkami

mogę zapytać o adres

Pany a takie szybkie pytanie. Gdy otwieram bagażnik raz lampka mi świeci raz nie to gdzie mam szukać ?

poruszaj lampką ... ja kupiłem nowe żarówki i okazało się że jakoś dziwnie łączy i nie łączyła żarówka albo wtyczka

Witam pany :hi: jak się zrobi cieplej to pomyślcie, znajomy Prezes Grant Turismo Polska kiedyś zapraszał mnie na Tor Poznań pojeździć autkami sportowymi, można by sie spiknąć na jakiś weekend rodzinno majowy oraz przejażdżki, a na końcu grill i BROWAR :banan:

Z uwagi na to że min 3 tyg trzeba to zorganizować więc myśleć myśleć i to intensywnie żebym się dogadał, a i przy okazji jakiś spocik :pali:

Witam pany :hi: jak się zrobi cieplej to pomyślcie, znajomy Prezes Grant Turismo Polska kiedyś zapraszał mnie na Tor Poznań pojeździć autkami sportowymi, można by sie spiknąć na jakiś weekend rodzinno majowy oraz przejażdżki, a na końcu grill i BROWAR :banan:

Z uwagi na to że min 3 tyg trzeba to zorganizować więc myśleć myśleć i to intensywnie żebym się dogadał, a i przy okazji jakiś spocik :pali:

Jestem za :buhaha: