slo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 vario, na motor show będę na pewno w czwartek, później ew niedziela chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 czy ktoś od nas chciał sprzedać 18'' s-line od B5 takie jakie ma Nike21? miałbym klienta ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bart-S takie prawdopodobnie ode mnie nabędzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no ja takie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Vario wystawiasz gwertowoza na motorshow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też wpadne na motorshow:decayed: Na Vag party też bym się wybrał ale najchetniej już w butach RS4:) Także szukam takich panowie takich, 19stek mogą być do malowania:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też wpadne na motorshow:decayed:Na Vag party też bym się wybrał ale najchetniej już w butach RS4:) Także szukam takich panowie takich, 19stek mogą być do malowania:wink: Rozumiem że chcesz mnie zmusić do zmiany kół na 19 rs4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ten cal by sie przydał dla oka jeszcze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 właśnie nie wiem czy jest sens dokładać ~2000zł do 1 cala.. a drogi wiadomo jakie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dlatego chyba uderze w podróbki albo ori do regeneracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grzegorz wcześniej zadzwonie Adaś jestem w robocie po 14:30 wpadnij bo do jestem zajewany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 czorny autko Gwerty'ego będzie w strefie dB street battle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 :hi:Wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ale tu sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak tam Pany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 VArio, masz jakieś dobre źródło na odkurzacze piorące .. ale non-profi ? Ostatnio miałem pożyczonego Karchera dwufunkcyjnego i w zupełnośic wystarczył na 2 dywany , chodnik i kanapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Inter Vip, przedstawiciel Karchera, coś można zejść z ceny przy zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi