skubiii89 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 panowie możecie polecić jakiś warsztat/ serwis klimatyzacji?? chodzi mi o czyszczenie ozonowanie lub ultradźwięki, wiem że ultradźwięki ma kaczor w suchym lesie bo byłem u niego kiedyś i pomogło bo miałem strasznie zawaloną klimę w poprzednim aucie tylko cena trochę duża. znacie kogoś jeszcze z takim sprzętem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 doberek z rana i blind przemówił ludzkim głosem, jak za starych czasów .. prawie z samego rana Cześć też mi czegoś cały czas brakowało a to piotrka nie było dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 panowie możecie polecić jakiś warsztat/ serwis klimatyzacji?? chodzi mi o czyszczenie ozonowanie lub ultradźwięki, wiem że ultradźwięki ma kaczor w suchym lesie bo byłem u niego kiedyś i pomogło bo miałem strasznie zawaloną klimę w poprzednim aucie tylko cena trochę duża. znacie kogoś jeszcze z takim sprzętem?? zakład na dąbrowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 panowie możecie polecić jakiś warsztat/ serwis klimatyzacji?? chodzi mi o czyszczenie ozonowanie lub ultradźwięki, wiem że ultradźwięki ma kaczor w suchym lesie bo byłem u niego kiedyś i pomogło bo miałem strasznie zawaloną klimę w poprzednim aucie tylko cena trochę duża. znacie kogoś jeszcze z takim sprzętem?? RadiatorService w Suchym - pytaj o Kubę PS. Ja robię sam 2x w roku pianką CRC i działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 panowie możecie polecić jakiś warsztat/ serwis klimatyzacji?? chodzi mi o czyszczenie ozonowanie lub ultradźwięki, wiem że ultradźwięki ma kaczor w suchym lesie bo byłem u niego kiedyś i pomogło bo miałem strasznie zawaloną klimę w poprzednim aucie tylko cena trochę duża. znacie kogoś jeszcze z takim sprzętem?? RadiatorService w Suchym - pytaj o Kubę PS. Ja robię sam 2x w roku pianką CRC i działa ... Musiałbym się wybrać do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tomka i moje miasto znane w Polsce tylko szkoda że z tej złej strony:facepalm: Słupca - Krzysztof M. katuje kotkę w ciąży Dzisiaj było w Wydarzeniach Faktach podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 co tam chopy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADASS81 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam panowie... Polecicie jakiegoś dobrego mechanika w Poznaniu od Audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam Radek, a co się stało/co jest do zrobienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADASS81 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W sumie to złożyło się kilka rzeczy... Po pierwsze od paru dni zaczęło mi coś stukać w przodzie z prawej strony, druga rzecz ubytek płynu chłodniczego od strony ściany grodziowej no i przydałoby się rozrząd wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to jak z niedzielą? Jakaś lista? 1. Maxcudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to jak z niedzielą? Jakaś lista? 1. Maxcudo Zrobiłeś już samochód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie Taty przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja tez chętnie sie pojawie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja też wpadnę na spota:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMS Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie wytłumaczcie koledze RADASS81 jaki otwór centrujący felgi jest w audi b6 bo on twierdzi że 66mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 66mm jest w nowszych samochodach, 57,1mm jest b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADASS81 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No ok, nie wiem dlaczego ale myślałem że 66mm. Widocznie gdzieś źle wyczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi