Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 siema Tomo 25.01 uda Ci się być ?? strasznie sie nabijali z mojego driftu ...na zawody chca mnie dać ...jakieś tam mistrzostwa polski a mówiłem ,żeby się zdecydować jak Pawel chciał załatwić nam szkołę jazdy , to nie bylo chetnych. jak to nie bylo chetnych?
Deszcz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieńdobry, Dzieki wszystkim za spot i Tobie Marcin za VAGa. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale co spot to lepszy klimacik.
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieńdobry, Dzieki wszystkim za spot i Tobie Marcin za VAGa. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale co spot to lepszy klimacik. no nawet dzieci przybywaja licznie na spoty ...iście rodzinna atmosfera nam się robi ..... mam dla Ciebie wierszyk : " Deszczyk pada nagle słońce świeci , ludzie patrzcie z dachu gówno leci, nie uciekaj mój przyjacielu, gówno w Ciebie trafi jak w nas wielu " - kryzys gospodarczy
nike21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieńdobry, Dzieki wszystkim za spot i Tobie Marcin za VAGa. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale co spot to lepszy klimacik. no nawet dzieci przybywaja licznie na spoty ...iście rodzinna atmosfera nam się robi ..... mam dla Ciebie wierszyk : " Deszczyk pada nagle słońce świeci , ludzie patrzcie z dachu gówno leci, nie uciekaj mój przyjacielu, gówno w Ciebie trafi jak w nas wielu " - kryzys gospodarczy :polew:
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieńdobry, Dzieki wszystkim za spot i Tobie Marcin za VAGa. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale co spot to lepszy klimacik. Fakt, było miło, mam nadzieje że 25go będzie jeszcze milej Musashi czekamy na fotki
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a właśnie fotki trzeba powoli rozglądać się za czymś większym do posiadówek .... wczoraj pół podestu zajęliśmy
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 trzeba powoli rozglądać się za czymś większym do posiadówek .... wczoraj pół podestu zajęliśmy ale fakt, ludzie koło nas się przeciskali a my też się ściskaliśmy by się zmieścić przy stoliku. Ale gdzie znajdziemy więcej miejsca? Madas masz pomysł? Może jakąś rezerwacje wstępnie gdzieś możnaby zrobić
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 na stadionie lecha jest dużo miejsca
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 przy tej ileości aut co wpada (13-15) na każdy spot to jest ok ...ale jak dojdzie Ive, Pawlik, Duluki(stali bywalcy z wiadomych przyczyn ostatnio nieobecni) i kilku nowych( a dojdą na 100%) to może być problem poruszymy to na następnym spocie.... Ive ponawiam moje pytanie z wcześniejszego posta
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 25.01 powinienem być choć , moze sie to zmienić
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 25.01 powinienem być choć , moze sie to zmienić liczymy na Ciebie ojcze
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a ile autek było na spocie , był ktoś nowy?? gdzie foty??
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a ile autek było na spocie , był ktoś nowy?? gdzie foty?? 12 aut było .... był jeden kolega nowy i zapowiedział że będzie wpadał bo mu się podobało
Deni$ Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Hehe Siemka no ba bylo zaje ...fajnie
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Haj mordki, co u was ?? dobrze, a u ciebie? Fajna ta twoja córa, ale kawa jej posmakowała
fantastic Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 no ja 25 jeszcze nie dam rady ale nastepny, nastepny czyli po 7.02 juz tez na 100% bede bo 7 wlasnie wracam na haciende
Iverson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 no ja 25 jeszcze nie dam rady ale nastepny, nastepny czyli po 7.02 juz tez na 100% bede bo 7 wlasnie wracam na haciende z B6?? :naughty:
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Haj mordki, co u was ?? dobrze, a u ciebie? Fajna ta twoja córa, ale kawa jej posmakowała spoko ale to była moja córa a te dwie wieksze to Pepina [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 13:07_________________________________________________ no ja 25 jeszcze nie dam rady ale nastepny, nastepny czyli po 7.02 juz tez na 100% bede bo 7 wlasnie wracam na haciende na stałe wracasz??
Rekomendowane odpowiedzi