Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 spoko ale to była moja córa a te dwie wieksze to Pepina chyba tak Pepin, te dwie panieneczki młodziutkie co wczoraj były z tobą to twoje córki?
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Azunia Ty wczoraj byłaś trzeźwa, przecież ta dziewczynka co pila kawę siedziała cały czas u mnie na kolanach, to jest moja córka Julia. Vario wczoraj był sam. Muszę powiedzieć Yelo żeby Cię obserwował
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 czesc wszystkim jak tam nastroje w poniedzialkowy poranek?? cześć, nastrój u mnie dobry, szkoda tylko że tak szybko sie zmyliśmy do kalisza a i tak na światełko nie zdążyliśmy a jak twój nastrój dzisiaj? hyhy, tak to jest...
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Azunia Ty wczoraj byłaś trzeźwa, przecież ta dziewczynka co pila kawę siedziała cały czas u mnie na kolanach, to jest moja córka Julia. Vario wczoraj był sam. Muszę powiedzieć Yelo żeby Cię obserwował Wiem Madas że to twoja, zjadłam "madas" w Haj mordki, co u was ?? dobrze, a u ciebie? Fajna ta twoja córa, ale kawa jej posmakowała Pierwszy wers był do Vario, drugi mial iść tak: Fajna ta twoja córa madas, ale kawa jej smakowała ale spieszyłam się i tak to wyszło
Młodzik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 czołem wszystkim [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:32_________________________________________________ale od rana na spamowaliście, w życiu tyle nie przeczytałem co tutaj na forum :polew:
Deszcz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Cholera niedobrze.... napaliłem się lekko: http://moto.allegro.pl/item527644820_audi_a4_2_0tdi_bixenon_navi_mmi_dpf_bezwypadkowy.html rozmawiałem właśnie z gościem, cena jest dobra, tylko co by tu z zoną zrobić? żeby się zgodziła na podmiankę w razie czego... ehhh
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Fajny furacz, ale dla mnie avant odpada
Młodzik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Azunia a gdzie w przyszłości w sedana wózek schowasz [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:50_________________________________________________trzeba przyszłościowo myśleć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Azunia a gdzie w przyszłości w sedana wózek schowasz [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 14:50_________________________________________________trzeba przyszłościowo myśleć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: w naszą audiczkę wózek się mieści spokojnie, poza tym przyszłościowo nie planuję rodzeństwa dla małej :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a jak bliźniaki by sie trafiły to co? dwa wózki nie wejdą a czasem nie trzeba planować by mieć
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a jak bliźniaki by sie trafiły to co? dwa wózki nie wejdą a czasem nie trzeba planować by mieć są i wózki dla bliźniąt, po co dwa?! może nie trzeba planować, ale jak się jest ostrożnym to niespodzianek niebędzie ja w życiu takie sprawy wolę planować, poza tym nie chce więcej dzieci :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 uciekam zrobić sobie jakiś obiadek, trzymajcie sie, do zobaczenia później
Musashi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Cholera niedobrze.... napaliłem się lekko: http://moto.allegro.pl/item527644820_audi_a4_2_0tdi_bixenon_navi_mmi_dpf_bezwypadkowy.html rozmawiałem właśnie z gościem, cena jest dobra, tylko co by tu z zoną zrobić? żeby się zgodziła na podmiankę w razie czego... ehhh a wezmie w rozliczeniu twoj? powiedz ze to wlasnie ten nowy grill i ze reszta w bonusie jest... juz widze mine zonki [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 15:04_________________________________________________BTW znow multitronik?
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Azunia spoko ...już wiem o co cho.... Deszczu nie przejmuj się żoną powiedz jej że tym autem co masz nie da się już dlugo jeździć(coś w silniku nawala powiedz) i koniecznie musicie zmienić na B7 bo to okazja jaka już Wam się nigdy nie trafi :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 15:13_________________________________________________a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci może powinnam powiedzieć, że niepowinnam mieć dzieci, bo mogę sobie zaszkodzić albo dziecku, dlatego niechcę więcej dzieci
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 a Ty Azunie czemu już nie chcesz dzieci może powinnam powiedzieć, że niepowinnam mieć dzieci, bo mogę sobie zaszkodzić albo dziecku aha no to ok
Rekomendowane odpowiedzi