Arkadiush Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Pany to kto jedzie, to zapisywać się na listę no właśnie Michał kombinujemy ekipę
tyc_jan Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Cześć Chłopaki, potrzebuje wymienic żerniki, ma ktoś z Was pod ręką jakieś instrukcje ???pozdro pisz dzwoń do Grześka Hmmmm. no dzięki za pomoc
Grue Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie (i Panie jeśli są)! Powiedzcie mi, a może napiszcie, bo mam zonka. Mianowicie, auto jak stoi na jałowym to czuć, że szarpie nim, słychać stuki jakieś jakby ze skrzyni. Jak ruszam z 1 lub zmieniam na 2, to tak w 3/4 sprzęgła mi potrafi zachrobotać, też jakby w skrzyni. Dwóch 'mechaników' mi powiedziało, że to dwumas, czy to prawda? Bo chcę jutro się przejechać i umówić na wymianę ogólnie, ale jak to nie dwumas, tylko skrzynia to będzie d*pa blada. Pomocy pilnie! A w ogóle, wybaczcie, że nie przyjachałem na spot w niedziele, ale miałem wg. Pana policjanta z komendy jeszcze 0.4 w wydychanym Pozdro!
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a jak puszczasz sprzęgło jak ruszasz z 1 to co się dzieje ?
Grue Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 No auto rusza Dobre Czasem na 3/4 sprzęgła coś hmm... chroboci, jakby tryby jakieś były spierniczone. Taki dziwny dzwięk, nie wiem jak go opisać :/ @down Dobra odpowiedź...
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 u mnie w oplu to samo sie działo a potem już tak hałasował że szok dwumas mam do wymiany i duupa
Pepin Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jestem po wymianie 200 pln za sztuke w oryginalnym kartoniku .... zapraszam na wymine albo nawet jeden mam 100% sprWny ... dzwon jutro 30 min roboty To do tycjana
wojthass Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zatrzymała mnie dzisiaj droguFka i porozmawialismy, o tablicy, podswietlaniu tablicy, szybach i lampach przednich, naszczęscie bez konsekwencji, ale sprowokowałem ich bo przeleciałem koło nich na s8 A jutro Poznań z południa atak
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kto by mi pomógł podpiąć zasilacz samochodowy pod bezpieczniki, tak że dawało prąd po przekręceniu kluczyka? Nie wiem czy wyrobimy się jutro z Bart-Sem i dlatego się pytam czy byłby ktoś kto by mi pomógł żebym niczego nie popieprzył ?
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 A jaka w tym filozofia SLO? Pod wtyczkę zapalniczki nie możesz się wpiąć? Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 nie, chce po bezpieczniku i żeby było to niewidoczne i odpalało się po przekreceniu kluczyka
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 To tak czy inaczej możesz pod zapalniczkę wpiąć się w instalację, zapalniczka obsługuje duży prąd więc spox dziecinnie proste, jak bym nie miał auta na korektę to bym Ci to zrobił, no chyba, że poniedziałek Ci pasuje to zapraszam Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ale zapalniczka działa ciągle jak otworze samochód a tego nie chce. Podłączam tuner TV/USB i on musi być zasilany tylko przy kluczyku. Tak by działał ciągle nawet jak RNSe byłby wyłączony
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hmm, to trzeba pomyśleć pod co podłączyć, pod stacyjkę ale nie pamiętam już które kabelki + i - Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
scq Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wystarczy info pod który bezpiecznik, lutownica, koszulki termokurczliwe, kawałek przewodu, trytytki i 30 min zabawy. W sobotę będę na wsi, możemy przetestować nową Lutolę :wink:Bry ---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- @vario orientujesz się kto ma w dobrej cenie narzędzia knipex`a?
niestandardowy Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Norbert widze ze stawiasz na najwyzsza polke w narzedziach slo pomogl bym Tobie ale do przyszlego tygodnia brak czasu ...
Rekomendowane odpowiedzi