variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No patrz Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 siemka :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Panowie coś mi zaczęło huczeć z tyłu z dnia na dzień. Przy 120-140 jest mega szum i huk. Łożysko? Opony ? U mnie też huczy od około miesiąca. Podejrzewałem łożysko, ale nie ma luzów na kołach, dwaj niezależni mechanicy (dzięki zimny75 za poradę ) stwierdzili wyząbkowane opony no i tak jeżdżę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam, ktoś chętny na mini spota "browarowego" przy Złotym Groszu? Kuba, to podjedź do mnie i do Pepina na kolo wieży ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- pozdro dla Drosdka który mnie dzisiaj rano jeszcze zaspanego po sobotnim weselu obtrąbił swoim japończykiem Pozdro Nikuś, dziś już nie trobiłem tylko migałem ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- wszystkim ta na marginesie - dawno mnie nie było jakieś spotkanko się szykuje? Może spocik pod MC? wieże na ptkwo?? to mam blisko bo z moraska jestem nike jeździsz jescze tą wiśniową b5? jeśli tak to przez chwile byliśmy sąsiadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Panowie coś mi zaczęło huczeć z tyłu z dnia na dzień. Przy 120-140 jest mega szum i huk. Łożysko? Opony ? U mnie też huczy od około miesiąca. Podejrzewałem łożysko, ale nie ma luzów na kołach, dwaj niezależni mechanicy (dzięki zimny75 za poradę ) stwierdzili wyząbkowane opony no i tak jeżdżę... ale tak z dnia na dzień by zaczęło huczeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Tomasz, sprawdz powietrze w kolach bo moze miec to tez wplyw na halas, przejedz reka po oponie czy nie jest wyzabkowana, a jak bedzie lozysko to na jezdzie w zakrecie w ktoras strone bedzie bardziej to slychac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam, ktoś chętny na mini spota "browarowego" przy Złotym Groszu? Kuba, to podjedź do mnie i do Pepina na kolo wieży ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- pozdro dla Drosdka który mnie dzisiaj rano jeszcze zaspanego po sobotnim weselu obtrąbił swoim japończykiem Pozdro Nikuś, dziś już nie trobiłem tylko migałem ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- wszystkim ta na marginesie - dawno mnie nie było jakieś spotkanko się szykuje? Może spocik pod MC? wieże na ptkwo?? to mam blisko bo z moraska jestem nike jeździsz jescze tą wiśniową b5? jeśli tak to przez chwile byliśmy sąsiadami tak jeżdze... a kiedy byliśmy sąsiadami? zdemaskuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Miłego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 parkowałem kilka razy nawet obok ciebie na mateckiego, a teraz bywam tam u mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Tomasz, sprawdz powietrze w kolach bo moze miec to tez wplyw na halas, przejedz reka po oponie czy nie jest wyzabkowana, a jak bedzie lozysko to na jezdzie w zakrecie w ktoras strone bedzie bardziej to slychac... a na slikach nie jeździsz już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie coś mi zaczęło huczeć z tyłu z dnia na dzień. Przy 120-140 jest mega szum i huk. Łożysko? Opony ? U mnie też huczy od około miesiąca. Podejrzewałem łożysko, ale nie ma luzów na kołach, dwaj niezależni mechanicy (dzięki zimny75 za poradę ) stwierdzili wyząbkowane opony no i tak jeżdżę... ale tak z dnia na dzień by zaczęło huczeć ? No wiesz opona ząbkuje się przez jakiś czas aż w końcu przekracza granicę po której zaczyna huczeć (buczeć trudno mi nazwać rodzaj tego dźwięku). Sprawdź jeszcze łożyska tak jak pisał nistandardowy skręcając postaraj się wyłapać czy huczenie jest głośniejsze czy nie, jak skręcisz w prawo i będzie głośniej to lewe łożysko pada, jak ciszej to prawe + na podniesionym aucie poruszaj kołem trzymając je na górze i dole opony jak będzie luz to raczej łożyska. Jeżeli nie no to sprawdź czy na oponie są wyczuwalne nierówności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 no, skonczylem rezanie moja a4 nizsza o 4 centy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie coś mi zaczęło huczeć z tyłu z dnia na dzień. Przy 120-140 jest mega szum i huk. Łożysko? Opony ? U mnie też huczy od około miesiąca. Podejrzewałem łożysko, ale nie ma luzów na kołach, dwaj niezależni mechanicy (dzięki zimny75 za poradę ) stwierdzili wyząbkowane opony no i tak jeżdżę... ale tak z dnia na dzień by zaczęło huczeć ? No wiesz opona ząbkuje się przez jakiś czas aż w końcu przekracza granicę po której zaczyna huczeć (buczeć trudno mi nazwać rodzaj tego dźwięku). Sprawdź jeszcze łożyska tak jak pisał nistandardowy skręcając postaraj się wyłapać czy huczenie jest głośniejsze czy nie, jak skręcisz w prawo i będzie głośniej to lewe łożysko pada, jak ciszej to prawe + na podniesionym aucie poruszaj kołem trzymając je na górze i dole opony jak będzie luz to raczej łożyska. Jeżeli nie no to sprawdź czy na oponie są wyczuwalne nierówności do testu opon możesz też użyć żyłi, sznurka, grubszej nitki ... bierzesz odcinek o obwodzie koła o opasasz .. powinna w miare przylegać .. jak ewidentnie odstaje na krawędziach "prostopadłościanów" to masz poklockowaną ... no i możesz jeszcze zimówki założyć .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 kto jeździ ciemny zieleń B5 w sedanie? 1.8T PZ8846S? Ustrzelony ten "pirat" na Żeromskiego i dalej na Niestachu ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- @Vario - masz może coś do czyszczenia felg lakierowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 a nawet nie kojarzę żadnej B5 obok. zazwyczaj jak odstawię auto po pracy to widzę je znowu dopiero rano więc jeśli byłeś w ciągu dnia to nie zwróciłem uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 drosdek, powinienem mieć na stanie "EF wheel cleaner", dam znać w poniedziałek, no i do białych przydałby się "iron off" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 opony gładkie, bez luzu jakiegokolwiek.. Gdy skręcam w prawo, jest głośno, jak skręcę mocniej w prawo na jakąś część sekundy ustępuje huk. Nie wiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Siema może już się odzywają przeguby albo łożyska.Oglądajcie co za tydzień na TVN tor Poznań R8 RS4 RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 opony gładkie, bez luzu jakiegokolwiek.. Gdy skręcam w prawo, jest głośno, jak skręcę mocniej w prawo na jakąś część sekundy ustępuje huk. Nie wiem ;/ Ehh łożysko Panie - nie ma o czym gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi