Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce ja siebie widze w tym: http://blog.stillen.com/wp-content/gallery/bluegtr1/blue_nissan_gt-r_004.jpg Tomek to dla Ciebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Arek żałuj że wczoraj nie byłeś u Wery na grillu. Robiłem wyczynowe przewozy maluchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Arek, RAVkę chyba ma Tomeks od nas z klubu do sprzedania, napisz do niego PW ok ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsceta jest piekna :) dla Bartka idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Arek żałuj że wczoraj nie byłeś u Wery na grillu. Robiłem wyczynowe przewozy maluchem. Werka pisała ale dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsceta jest piekna :) Dobrze wyposażona ale cena a w szczególności w odniesieniu do przebiegu - szału nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. http://cargusta.com/images/large/Audi-B8%20RS4%20Avant-53-large.jpg Pomarzyć można... może za 10 lat Sepang ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. http://cargusta.com/images/large/Audi-B8%20RS4%20Avant-53-large.jpg Pomarzyć można... może za 10 lat Sepang ... Bartek dasz radę w takim czymś widać Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. http://cargusta.com/images/large/Audi-B8%20RS4%20Avant-53-large.jpg Pomarzyć można... może za 10 lat Sepang ... Bartek dasz radę w takim czymś widać Cię Chyba nazwiska Ci się poyebały... Szewczyk a nie Kulczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. http://cargusta.com/images/large/Audi-B8%20RS4%20Avant-53-large.jpg Pomarzyć można... może za 10 lat Sepang ... Bartek dasz radę w takim czymś widać Cię Chyba nazwiska Ci się poyebały... Szewczyk a nie Kulczyk... ależ gdzie Bartku ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- na facebooku dużo kont masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja to Ciebie widzę w tym:naughty:Oferta - Audi RS4 - AUDI RS4 4.2 V8 Pierwszy właściciel! Zakupiony u autoryzowanego dealera w Polsce Nie będzie RS Avanta... B6 Avant ----> B8 Avant. http://cargusta.com/images/large/Audi-B8%20RS4%20Avant-53-large.jpg Pomarzyć można... może za 10 lat Sepang ... Bartek dasz radę w takim czymś widać Cię Chyba nazwiska Ci się poyebały... Szewczyk a nie Kulczyk... ależ gdzie Bartku ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- na facebooku dużo kont masz No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek na emeryturze takim czymś wozić się będize Oferta - Audi S6 - AUTO PO ZARZĄDZIE PRZYJMUJEMY SAMOCHODY W ROZLICZENIU!!! SKUPUJEMY AUTA UŻYWANE -ZA GOTÓWKĘ -ZAMYKAMY LEASINGI - ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie dołącz do społeczności :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek na emeryturze takim czymś wozić się będize Oferta - Audi S6 - AUTO PO ZARZĄDZIE PRZYJMUJEMY SAMOCHODY W ROZLICZENIU!!! SKUPUJEMY AUTA UŻYWANE -ZA GOTÓWKĘ -ZAMYKAMY LEASINGI - Właśnie nie bardzo - zawsze wolałem bardziej smukłe kształty Ale może z wiekiem przychodzi ochota na lochę ...jadę na miasto coś wszamać. Wrócę za godzinkę... ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie dołącz do społeczności :polew: Na NK mam konto - kontakt do starych znajomych jest (wystarczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek na emeryturze takim czymś wozić się będize Oferta - Audi S6 - AUTO PO ZARZĄDZIE PRZYJMUJEMY SAMOCHODY W ROZLICZENIU!!! SKUPUJEMY AUTA UŻYWANE -ZA GOTÓWKĘ -ZAMYKAMY LEASINGI - ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie dołącz do społeczności :polew: co ty s7 nie wychodzi w bezstopniowej skrzyni biegów więc Bartek nawet osranym patykiem by tego nie dotknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek na emeryturze takim czymś wozić się będize Oferta - Audi S6 - AUTO PO ZARZĄDZIE PRZYJMUJEMY SAMOCHODY W ROZLICZENIU!!! SKUPUJEMY AUTA UŻYWANE -ZA GOTÓWKĘ -ZAMYKAMY LEASINGI - Właśnie nie bardzo - zawsze wolałem bardziej smukłe kształty Ale może z wiekiem przychodzi ochota na lochę ...jadę na miasto coś wszamać. Wrócę za godzinkę... ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie dołącz do społeczności :polew: Na NK mam konto - kontakt do starych znajomych jest (wystarczy). coś smuklejszego Oferta - Audi S5 - Właściciel niepalący. Automatyczna 6-stopniowa skrzynia biegów Tiptronic Lakier specjalny Audi Exclusive Daytona Grey (6Y) NK - kiedyś ktoś rozwinął nasza kiełbasa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 AUDI A4 TDI KREMOWA SKÓRA,S-LINE XENON,18ALU,BOSE (3324365922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to nie jest czasem auto wentyla ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek na emeryturze takim czymś wozić się będize Oferta - Audi S6 - AUTO PO ZARZĄDZIE PRZYJMUJEMY SAMOCHODY W ROZLICZENIU!!! SKUPUJEMY AUTA UŻYWANE -ZA GOTÓWKĘ -ZAMYKAMY LEASINGI - ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- No właśnie nie mam żadnego - i niech tak zostanie dołącz do społeczności :polew: co ty s7 nie wychodzi w bezstopniowej skrzyni biegów więc Bartek nawet osranym patykiem by tego nie dotknął A7/S7 też nie dla mnie - za duża i nie lubię krągłości w tyle auta - przypomina mi to design mercedersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię ja nie mam i nie narzekam, następny zjadacz czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi