variocustoms Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kosa Arek ja bym nie zmieniał koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kosa Arek ja bym nie zmieniał koloru zobaczysz w środę Vario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Qba jutro Ci nie pasuje tak koło 12 ? Mam zdjęcia o 9.30 kilka miejsc w Poznaniu i po tym jestem wolny. między 7 a 15 jestem w Luboniu ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- co do koloru felg to facet rozróżnia 3 kolory: ciemny, jasny i pedalski (jak ktoś woli to ..ujowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Qba jutro Ci nie pasuje tak koło 12 ? Mam zdjęcia o 9.30 kilka miejsc w Poznaniu i po tym jestem wolny. między 7 a 15 jestem w Luboniu ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- co do koloru felg to facet rozróżnia 3 kolory: ciemny, jasny i pedalski (jak ktoś woli to ..ujowy) podlecieć z umową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 podleć Luboń ul. Powstańców Wlkp. 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dać babie auto...http://fotoo.pl//out.php?i=590640_img-0968.jpg Łooosszz k**ew.... ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ---------- Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania Kurrrrva na jaką zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka Bartas. jak tam rezane instalacji? bo ja czujnikow jeszcze nie zalozylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka Bartas. jak tam rezane instalacji?bo ja czujnikow jeszcze nie zalozylem Ehhh zgadnij... Ten tydzień nie ale zaraz po weekendzie się zabieramy (jak tylko wolne mi wpadnie czyli bodajże środa/czwartek). Potrzebujemy cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arek... tak na powaznie moze zostac taki moze lalusiowaty kolor ale przynajmniej sie laseczki oglafaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Arek zdejmuj te felgi i załóż słoneczka bo jak już mi koleżanki wysyłają foty Twojego wozu to jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka Bartas. jak tam rezane instalacji?bo ja czujnikow jeszcze nie zalozylem Ehhh zgadnij... Ten tydzień nie ale zaraz po weekendzie się zabieramy (jak tylko wolne mi wpadnie czyli bodajże środa/czwartek). Potrzebujemy cały dzień. Damy rade. tylko skad caly dzien wytrzasnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka Bartas. jak tam rezane instalacji?bo ja czujnikow jeszcze nie zalozylem Ehhh zgadnij... Ten tydzień nie ale zaraz po weekendzie się zabieramy (jak tylko wolne mi wpadnie czyli bodajże środa/czwartek). Potrzebujemy cały dzień. Damy rade. tylko skad caly dzien wytrzasnac. Zostawisz auto najwyżej Albo u Vario się zgramy jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 31.08 sobota. tu moge miec woly caly dzien... ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- Zostawie ale Twoim wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Nie. Pisał mi ze z Toba coś ogarniemy wspólnie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeciez od razu w:decayed:idac ... M:decayed:ęski kolor... takie kupiłem a na zimę idą do malowania zmień alcantarę na listwach na bardziej bordową i bedzie sie zgrywać. ogarnialiście z Bartkiem cokolwiek w sobotę? Nie. Pisał mi ze z Toba coś ogarniemy wspólnie ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... U Vario będziemy grzebać - o terminie zostaniesz poinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Doberek:hi: Efekt wczorajszej pracy, wzniosłem się na wyżyny:) /Jeszcze tą dużą rolke i pasek bede musiał zmienić bo dostały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi