Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? są po 2 rozwodach buahahahahah :polew: , umarłem :polew:
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? są po 2 rozwodach buahahahahah :polew: , umarłem :polew:
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? a to nie widzisz ,ze Yelo taki smutny chodzi są po ślubie i popatrz jak chłopak wymarniał
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? tak, a czemu pytasz? Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? a to nie widzisz ,ze Yelo taki smutny chodzi są po ślubie i popatrz jak chłopak wymarniał Ive, shut up!
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie?? a to nie widzisz ,ze Yelo taki smutny chodzi są po ślubie i popatrz jak chłopak wymarniał nie no widze że czasem jest ale nie wiedziałem że to przez małżeństwo
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ive, shut up! wyluzuj...szydera idzie
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 kto się czubi ten się lubi :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ive, shut up! wyluzuj...szydera idzie nie! czasem przeginasz facet! więc skończ z tym![br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 14:29_________________________________________________ja mam tez z ciebie szydzić, że grubasek z ciebie a że jesteś niski, to wyglądasz jak piłka do futbolu?!
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 pytałrm o malzenstwo bo warku breloczki cos tam bylo o tym wspomniane
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 nie! czasem przeginasz facet! więc skończ z tym! ...bzdura , jedziemy tu zawsze po sobie , każdy na każdego, nie jest to złośliwe i upokarzające bo to są żarty i nie widzę , żeby w w/w zdaniu przekroczył jakieś granice , także Azunia wyluzuj , bo krzywda Ci się nie dzieje.
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 pytałrm o malzenstwo bo warku breloczki cos tam bylo o tym wspomniane tak, jesteśmy małżeństwem
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ive, shut up! wyluzuj...szydera idzie nie! czasem przeginasz facet! więc skończ z tym![br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 14:29_________________________________________________ja mam tez z ciebie szydzić, że grubasek z ciebie a że jesteś niski, to wyglądasz jak piłka do futbolu?! kochani. wyluzujcie
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Iverson, są granice, gdzie szydera zamienia się w wredną docinkę, a ty już nie pierwszy raz ten sam temat piłujesz, a to mnie już wkur*ia, więc zakończ ten temat bo to już nie jest dla mnie szyderą a wredną docinką, w dodatku wyssaną z palca! [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 14:37_________________________________________________Musashi, jak Iverson skończy to pierd*****e to wyluzuje, narazie to jego gadanie działa na mnie jak płachta na byka
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja mam tez z ciebie szydzić, że grubasek z ciebie a że jesteś niski, to wyglądasz jak piłka do futbolu?! jak cię to podnieca to mów sobie co chcesz
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 nono widze że gorąca atmosfera tutaj panuje
audia4s4 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 nono widze że gorąca atmosfera tutaj panuje
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 łał ale ostro powoli spada, jak mi żona pozwoli to wejdę wieczorem, wczoraj usłyszałem, że jestem jak uzależniony jak dziecko od tego forum
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja mam tez z ciebie szydzić, że grubasek z ciebie a że jesteś niski, to wyglądasz jak piłka do futbolu?! jak cię to podnieca to mów sobie co chcesz rozumiem, że szydzisz z ludzi bo cię to jara, tylko przecieraj sobie monitor, bo sie niedoczytasz za którąś szyderą...
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 łał ale ostro powoli spada, jak mi żona pozwoli to wejdę wieczorem, wczoraj usłyszałem, że jestem jak uzależniony jak dziecko od tego forum coś w tym jest
Rekomendowane odpowiedzi