Arkadiush Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Slo olej ślub - wpadaj, zrobimy sesję Paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 SLO odezwij się, będzie zleconko w tygodniu na kilka ujęć (zdradzę tylko, że ma ok 700 KM pod maską) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Slo olej ślub - wpadaj, zrobimy sesję Paska jeszcze ja Cie namowie na sesje mojego dupowozu... vario... zdradz cos jeszcze? to chyba bolid jakis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 tak, bolid V8 na 2 kompresorach i ma 4 koła i chyba ok 800 KM ale już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ta wieczorowa pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 witam Vario, dzwoniłeś akurat byłem w kościele robiłem ten ślub a potem nie miałem zasięgu nawet żeby oddzwonić hmm 800KM.. czyżby niebieskie shelby gt500? ps ładną furkę dzisiaj miałem na ślubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Furka znana i lubiana, ah te dzidziusiowe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Slo, furka którą kręcił twój kolega Loniek Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Slo, furka którą kręcił twój kolega LoniekWyklepane na Variofonie Na Style'd .. to chyab było BMW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 :hi:Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie na Styled Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Slo, furka którą kręcił twój kolega LoniekWyklepane na Variofonie aaa, czarne, w na końcu w nazwie ma "GTR" ale jest niemieckie i ma 710KM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ale w centrum berlina żółta da tyle samo, jakby jej nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 vario to kiedy wpada r8 pachury ? o ile dobrze dedukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 W środę zaczynam Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 W środę zaczynam Wyklepane na Variofonie Najssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Panowie i Panie co u Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi