Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć Jeszcze stoi bo Gośka nim się wozi. Ja byłem Passatem. Maciej - poniżej rysunek montażowy tylnego czunika - sprawdź czy tak masz zamocowany...
dareczek84 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To przeparkowany chyba ale już czasu nie ma, jemy obiad i do Poznania. Ps. Jak włączyć nawigację dx-a bo wrzucam 3 ekran i jest czarno,a w bagażniku płyty nie da się włożyć
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To przeparkowany chyba ale już czasu nie ma, jemy obiad i do Poznania. Ps. Jak włączyć nawigację dx-a bo wrzucam 3 ekran i jest czarno,a w bagażniku płyty nie da się włożyć Musisz podjechać. Dziś tego nie zrobimy bo z pracy wyjdę dopiero o 22:00.
dareczek84 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak nie ogarnę przez ten tydzień to podjadę. Dzięki.
niestandardowy Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Kto mnie w piątek obtrąbił na Piątkowie w B7 kombi PZxxxxx i strasznie ciemne szyby ? A zgadnij [emoji1]
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To przeparkowany chyba ale już czasu nie ma, jemy obiad i do Poznania. Ps. Jak włączyć nawigację dx-a bo wrzucam 3 ekran i jest czarno,a w bagażniku płyty nie da się włożyć Musisz podjechać. Dziś tego nie zrobimy bo z pracy wyjdę dopiero o 22:00. w RNS jest blokada przed wyjęciem płytki - trza odblokować VAGiem - może tu też
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 To przeparkowany chyba ale już czasu nie ma, jemy obiad i do Poznania. Ps. Jak włączyć nawigację dx-a bo wrzucam 3 ekran i jest czarno,a w bagażniku płyty nie da się włożyć Musisz podjechać. Dziś tego nie zrobimy bo z pracy wyjdę dopiero o 22:00. w RNS jest blokada przed wyjęciem płytki - trza odblokować VAGiem - może tu też Najprawdopodobniej
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zapożyczone od kumpla .. 100 years ago on July 28th 1914 the first world war started ... will 3rd world war start 100 years later ? Czyżby historia zatoczyła koło ...?
niestandardowy Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć Jeszcze stoi bo Gośka nim się wozi. Ja byłem Passatem. Maciej - poniżej rysunek montażowy tylnego czunika - sprawdź czy tak masz zamocowany... http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/autopoziom/B5/rearsensor.jpg juz temat ogarnety pobawimy sie z kodowaniem i moze ruszy. podpowiedz co trzeba jeszcze zrobic? ( adaptacje , kodowania ) ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- maciej, daj linka do tego tutka z montazem samopoziomu, nie moge tego znalesc...
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć Jeszcze stoi bo Gośka nim się wozi. Ja byłem Passatem. Maciej - poniżej rysunek montażowy tylnego czunika - sprawdź czy tak masz zamocowany... http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/autopoziom/B5/rearsensor.jpg juz temat ogarnety pobawimy sie z kodowaniem i moze ruszy. podpowiedz co trzeba jeszcze zrobic? ( adaptacje , kodowania ) Tak - Maciej już dzwonił. Pierwsze co to wejdź w bloki pomiarowe sterownika autopoziomu (55) i zobacz w grupie 002 odczyt napięcia z obu czujników (powinien być zbliżony). Następnie wejdź w BASIC SETTINGS i z rozwijanego menu wybierz "Headlight Adjustment). Pojawi się napis WAIT - czekasz aż zmieni się na OK.
niestandardowy Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 i to wszystko ? z zalozenia bym sobie nie poradzil ale ze to dotkna moje magiczne raczki pewnie damy rade .... buahahhahah ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć Jeszcze stoi bo Gośka nim się wozi. Ja byłem Passatem. Maciej - poniżej rysunek montażowy tylnego czunika - sprawdź czy tak masz zamocowany... http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/autopoziom/B5/rearsensor.jpg juz temat ogarnety pobawimy sie z kodowaniem i moze ruszy. podpowiedz co trzeba jeszcze zrobic? ( adaptacje , kodowania ) Tak - Maciej już dzwonił. Pierwsze co to wejdź w bloki pomiarowe sterownika autopoziomu (55) i zobacz w grupie 002 odczyt napięcia z obu czujników (powinien być zbliżony). Następnie wejdź w BASIC SETTINGS i z rozwijanego menu wybierz "Headlight Adjustment). Pojawi się napis WAIT - czekasz aż zmieni się na OK. i lampy ustawia sie w polozeniu " zerowym " ? tak jakos bylo w b7 i po ustawieniu zerowym trzeba ustawic lampy?
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 i to wszystko ? z zalozenia bym sobie nie poradzil ale ze to dotkna moje magiczne raczki pewnie damy rade .... buahahhahah ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- No właśnie zniknął szybko nie zdążyłem się dobrze przyjrzeć Jeszcze stoi bo Gośka nim się wozi. Ja byłem Passatem. Maciej - poniżej rysunek montażowy tylnego czunika - sprawdź czy tak masz zamocowany... http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/autopoziom/B5/rearsensor.jpg juz temat ogarnety pobawimy sie z kodowaniem i moze ruszy. podpowiedz co trzeba jeszcze zrobic? ( adaptacje , kodowania ) Tak - Maciej już dzwonił. Pierwsze co to wejdź w bloki pomiarowe sterownika autopoziomu (55) i zobacz w grupie 002 odczyt napięcia z obu czujników (powinien być zbliżony). Następnie wejdź w BASIC SETTINGS i z rozwijanego menu wybierz "Headlight Adjustment). Pojawi się napis WAIT - czekasz aż zmieni się na OK. i lampy ustawia sie w polozeniu " zerowym " ? tak jakos bylo w b7 i po ustawieniu zerowym trzeba ustawic lampy? Lampy się ustawią - i gdy adaptacja się prawidłowo zapisze, jedziecie na stację ustawić reflektory (autopoziom nie wie czy światła są prawidłowo ustawione - on tylko ustawia zakres odpowiednio do aktualnego obciążenia zmierzonego przez czujniki).
Maciej 6001 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Panowie wielkie podziękowania za pracę dzisiejszą Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Bart-S Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Panowie wielkie podziękowania za pracę dzisiejsząWysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Noo.... i znów się pośmialiśmy
Pepin Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 w razie co mam w wordzie poradę jak ustawić ksenony w B7
niestandardowy Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Karolu tu chodzilo o b5. Ale nie pogardze porada. Przeslesz mi na maila?
Pepin Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 ile może kosztować demontaż i montaż turbiny .. w 3.0TDI ?
Rekomendowane odpowiedzi