Maxcudo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Spakowany i za 2h wyjazd Ciekawe jak sytuacja na drogach w Niemczech etc
Maciej 6001 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Spakowany i za 2h wyjazd Ciekawe jak sytuacja na drogach w Niemczech etc [emoji14] Taki to po żyje[emoji6] Max miłego wypoczynku.
Maxcudo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzięki Jeszcze tylko 1kkm i będę na miejscu 24 wyjazd, 9 rano na miejscu Piękna pogoda
Pepin Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Spakowany i za 2h wyjazd Ciekawe jak sytuacja na drogach w Niemczech etc BYło w miarę OK, choć mimo czarnych jezdni 2 auta w rowie leżało ... były krótkie intensywne opady śniegu z deszczem 2-3 razy i to szybko przymarzało na chwilę trzeba uważać na wzniesieniach poza 8mio kilometrowym korkiem na bramkach autostradowych do DE ja wracałam więc się upiekło .. Niemcy jutro maja święto więc ruch w miarę mały powinien być ale Ty juz pewnei w drodze i stałeś w na bramkach Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Pepin
j3drula Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy potrzebuję kupić/dowiedzieć się ceny nówki ori 06B121132B bądź 06B121132E. Nie wiem gdzie szukać tutaj jakiś sklepów, dlatego liczę na waszą pomoc Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ep09043
Banan Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Koledzy potrzebuję kupić/dowiedzieć się ceny nówki ori 06B121132B bądź 06B121132E. Nie wiem gdzie szukać tutaj jakiś sklepów, dlatego liczę na waszą pomoc sklep.benepol.pl/sklep/ oby cena zaskoczyła pozytywnie
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jest ktos z okolic wrzesni/strzalkowa? Mam auto do zobaczenia: http://otomoto.pl/volkswagen-lupo-zamiana-C35518983.html
j3drula Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Koledzy potrzebuję kupić/dowiedzieć się ceny nówki ori 06B121132B bądź 06B121132E. Nie wiem gdzie szukać tutaj jakiś sklepów, dlatego liczę na waszą pomoc sklep.benepol.pl/sklep/ oby cena zaskoczyła pozytywnieNo taka cena mnie satysfakcjonuje :-D Dzięki za link ;-) by zetOne
Maxcudo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Spakowany i za 2h wyjazd Ciekawe jak sytuacja na drogach w Niemczech etc BYło w miarę OK, choć mimo czarnych jezdni 2 auta w rowie leżało ... były krótkie intensywne opady śniegu z deszczem 2-3 razy i to szybko przymarzało na chwilętrzeba uważać na wzniesieniach poza 8mio kilometrowym korkiem na bramkach autostradowych do DE ja wracałam więc się upiekło .. Niemcy jutro maja święto więc ruch w miarę mały powinien być ale Ty juz pewnei w drodze i stałeś w na bramkach U nas na A2 pusto, wyjeżdżałem była 24 Niemcy tez spokojnie, cała droga mokra, 2x padało ale tylko deszcz Tutaj lodowiec piękny, warunki narciarskie bdb
j3drula Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Koledzy kolejne pytanie Chciałbym przełożyć sobie bebechy kluczyka do nowej obudowy, mianowicie TAKIEJ. Pytanie czy wejdą bez żadnego rezania?
niestandardowy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 tego chyba nikt u nas nie robil. szukaj moze w watku jak chcesz przelozyc obudowe to raczej nie bedzie z tym problemu. gdziesz o tym czytalem ale zeby to teraz poszukac...
Drut Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy kolejne pytanie Chciałbym przełożyć sobie bebechy kluczyka do nowej obudowy, mianowicie TAKIEJ. Pytanie czy wejdą bez żadnego rezania? Jak możesz wyślij mi zdjęcie obu kluczyków i zobaczę co da się zrobić na pw A tak nawiasem czy w niedziele był spot? czy szykujemy się na następną niedziele? Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Drut
skubiii89 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 witam po weekendzie Wysłane z mojego LG-P710
j3drula Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak możesz wyślij mi zdjęcie obu kluczyków i zobaczę co da się zrobić na pw No i lipa Dobrze że nie kupowałem tej obudowy, bo płytka z elektroniką kompletnie się różni..
Bogul_V8 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam. Zna ktoś jakieś miejsce w Gnieźnie bądź okolicach gdzie można poszaleć bez problemów samochodem? ) Śnieg jest a Quattro się marnuje:D
sasna Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam. zna ktoś może dobrego lakiernika z okoloicy poznania potrzebuje zrobic wyprawki.
Pepin Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 OT. Jakby ktoś szukał .. to przyszły lapki "polizingowe" na dobrych prockach .. i5 i i7 z gwarancją
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam. Zna ktoś jakieś miejsce w Gnieźnie bądź okolicach gdzie można poszaleć bez problemów samochodem? ) Śnieg jest a Quattro się marnuje:D ja nie znam:P
Rekomendowane odpowiedzi