Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 borne leży koło moich stron rodzinnych Jeszcze niedawno opuszczone miasto. Podobnie ciekawie wygląda zarzucona budowa elektrowni atomowej w Żarnowcu
pawlik79 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie ale w tym roku mailem zamiar tam pojechac. Oraz zaliczyć wycieczke do miasta prypiat pisze sie ktoś?
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 borne leży koło moich stron rodzinnych Jeszcze niedawno opuszczone miasto. Podobnie ciekawie wygląda zarzucona budowa elektrowni atomowej w Żarnowcu to też niedaleko moich rodzinnych stron
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Byłeś w Bornym Sulimowie? Madas - pkt 16 regulaminu Coś nie tak? Sulinowie, bylem zaraz po opuszczeniu go prze SU.... a no regulaminy waść cytujesz?
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie ale w tym roku mailem zamiar tam pojechac. Oraz zaliczyć wycieczke do miasta prypiat pisze sie ktoś? A ten avek to nie sarenka z Prypeckiego lasu? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Denis co tak patrzysz napisz śmiało
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Byłeś w Bornym Sulimowie? Madas - pkt 16 regulaminu Coś nie tak? Sulinowie, bylem zaraz po opuszczeniu go prze SU.... a no regulaminy waść cytujesz? litekrówkaMadas był zdziwiony, że nie można do woli cytować, więc go uświadomiłem
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no byłem byłem :gwizdanie: A widział ktoś w BS jakiś kawałek metalu? Bo ciężko tam coś znaleźć
pawlik79 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie ale w tym roku mailem zamiar tam pojechac. Oraz zaliczyć wycieczke do miasta prypiat pisze sie ktoś? A ten avek to nie sarenka z Prypeckiego lasu? :gwizdanie: Dokładnie z tamtych rejonów[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 01:47_________________________________________________dobra lece spac, narson
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no byłem byłem :gwizdanie: A widział ktoś w BS jakiś kawałek metalu? Bo ciężko tam coś znaleźć
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 borne leży koło moich stron rodzinnych Jeszcze niedawno opuszczone miasto. Podobnie ciekawie wygląda zarzucona budowa elektrowni atomowej w Żarnowcu daleko nie trzeba szukac, mamy niedaleko czarnkowa klempicz...
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 borne leży koło moich stron rodzinnych Jeszcze niedawno opuszczone miasto. Podobnie ciekawie wygląda zarzucona budowa elektrowni atomowej w Żarnowcu daleko nie trzeba szukac, mamy niedaleko czarnkowa klempicz... nie znam ...nie byłem
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no byłem byłem :gwizdanie: A widział ktoś w BS jakiś kawałek metalu? Bo ciężko tam coś znaleźć Wszystko, dosłownie wszystko zostało wywiezione przez radzieckich żołnierzy, a resztę zabrali nasi złomiarze.
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no byłem byłem :gwizdanie: A widział ktoś w BS jakiś kawałek metalu? Bo ciężko tam coś znaleźć Wszystko, dosłownie wszystko zostało wywiezione przez radzieckich żołnierzy, a resztę zabrali nasi złomiarze. a już myślałem że powiesz że ja wszystko wywiozłem
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 daleko nie trzeba szukac, mamy niedaleko czarnkowa klempicz... nie znam ...nie byłem tez niedoszla lokakcja elektrowni jadrowej
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 daleko nie trzeba szukac, mamy niedaleko czarnkowa klempicz... nie znam ...nie byłem tez niedoszla lokakcja elektrowni jadrowej słuchajcie panowie ...może kiedyś taki objazdowy spocik co??
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ale to chyba latem, żeby dłużej było widno
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no byłem byłem :gwizdanie: A widział ktoś w BS jakiś kawałek metalu? Bo ciężko tam coś znaleźć Wszystko, dosłownie wszystko zostało wywiezione przez radzieckich żołnierzy, a resztę zabrali nasi złomiarze. a jednak, z tym "wszystko" to tylko pozory :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 01:53_________________________________________________ Ale to chyba latem, żeby dłużej było widno zdecydowanie
Rekomendowane odpowiedzi