Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 druga przyszła, pora spać ja czekam na walke a to zdrobnienie o Waleria? Nie, to nowa nazwa na pewną czynność :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 druga przyszła, pora spać a jak ma na imie? Czekałem na to pytanie... Mogłem w sumie napisać "pora do łóżka" no widzisz po co udziwniac. to sie zainteresuje Walka u Madasa :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 druga przyszła, pora spać ja czekam na walke a to zdrobnienie o Waleria? Ty diable
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 przecież chorujesz od wtorku a auto masz uwalone już ......hohoho pytam bo ja wczoraj umyłem na bezdotykowej :gwizdanie: choruje od ubieglej soboty BTW, a na bezdotykowej leja ciepla wode czy zimna?
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie wiem ale było + 4 więc zdecydowałem że ochlapie trochę drania... a z myjni od razu do garażu pojechałem i stał do dzisiaj ...
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 a z myjni od razu do garażu pojechałem i stał do dzisiaj ... no to napewno juz zakurzony. :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 a z myjni od razu do garażu pojechałem i stał do dzisiaj ... no to napewno juz zakurzony. :gwizdanie: troche tak bo jak sam się przekonałeś nasz garaż do czyścioszków nie należy
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 a z myjni od razu do garażu pojechałem i stał do dzisiaj ... no to napewno juz zakurzony. :gwizdanie: troche tak bo jak sam się przekonałeś nasz garaż do czyścioszków nie należy no to kartka, oglos czyn spoleczny. kazdy za swoj odkurzacz i heja. po godzinie bedzie lsnił
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 będzie trzeba pomyśleć nad sprzątaniem bo od nowości nie było nic robione w tym kierunku [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 02:15_________________________________________________spadam do wyra bo z tą transmisją to cos dziwnego wyszło ...nic nie ma do jutra czyli dzisiaj
Musashi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 będzie trzeba pomyśleć nad sprzątaniem bo od nowości nie było nic robione w tym kierunku a na zebraniu wspolnoty ani mru mru nt? [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 02:19_________________________________________________no dzien dobry? gdzie wszyscy?
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 dzień niezły jeszcze śpią :gwizdanie:
maciasbr Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam wszystkich Dzisiaj chyba zaliczę swoj pierwszy spocik
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 jestem witka [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 10:23_________________________________________________ Witam wszystkich Dzisiaj chyba zaliczę swoj pierwszy spocik bardzo fajnie ....koniecznie bądź
maciasbr Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 jestem witka [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 10:23_________________________________________________ Witam wszystkich Dzisiaj chyba zaliczę swoj pierwszy spocik bardzo fajnie ....koniecznie bądź Będę... tylko auto mam tak brudny że szok a wczoraj było myte :wallbash:
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie martw się tu same brudasy wpadają na spot ..... oprócz mnie :gwizdanie:
maciasbr Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wpadnę na pewno mam do pogadania o turbawce... bo moja się kończy powoli niestety i nie wiem co dalej może ktoś z Was mi coś poradzi...
nike21 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 czesc chlopaki ja jednak dzisiaj nie dotre na spota od wczoraj rana caly czas mam ponad 38 temp i leze w wyrze...
Iverson Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wpadnę na pewno mam do pogadania o turbawce... bo moja się kończy powoli niestety i nie wiem co dalej może ktoś z Was mi coś poradzi... jest dużo opcji co do turba , zależy czy chcesz isć w moc czy pozostać przy serii
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 czesc chlopaki ja jednak dzisiaj nie dotre na spota od wczoraj rana caly czas mam ponad 38 temp i leze w wyrze... szkoda NIke ale zdrowie najważniejsze życzę zdrowia
Rekomendowane odpowiedzi