tetis Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 a co już uciekła :mysli taka mała jestem,że mnie nie widać dla przypomnienia to dopiero sie wbijam i czytam tu i ówdzie choć wy to tak,czasem zasuwacie z tym pisaniem ,że nadążyć nie mogę
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jesli jestem w pzn to stacjonuje na os.Kosmonautow czy jakos tak to masz do mnie rzut kamieniem [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:04_________________________________________________ Panowie zrodzil sie pomysl zeby w ktorys weekend PO MO RZE odwiedzilo Poznaniakow. :hi: Takze szykujcie sie :naughty: Swoja droga czesto bywam na weekend w Pzn.JAk bede to postaram sie wpasc na spota. Bieniek ziomku z rewiru zbierz info ile osób i kiedy chcecie wpaść ...zorganizujemy spot i spanie ...no i wypad na zadyme jakąś żeby wspomnienia były sadam bedzie organizatorem [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:04_________________________________________________ myślisz że Marcin ją ratuje mysle ze z nia walczy... na miecze
tetis Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Panowie zrodzil sie pomysl zeby w ktorys weekend PO MO RZE odwiedzilo Poznaniakow. :hi: Takze szykujcie sie :naughty: Swoja droga czesto bywam na weekend w Pzn.JAk bede to postaram sie wpasc na spota. juz my się o to postaramy.... w szczególności o ta zabawe Bieniek ziomku z rewiru zbierz info ile osób i kiedy chcecie wpaść ...zorganizujemy spot i spanie ...no i wypad na zadyme jakąś żeby wspomnienia były Juz my sie o to postaramy w szczególności o zabawe
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 mysle ze z nia walczy... na miecze mówisz że się wiesza to po co ma z nią walczyć na miecze ...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 "wiesza sie" bo taki "urok" visty a Vista to nie kobieta która się wiesza przez Marcina bo jej kosza dał
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 a nie wiem... nie zwierzal sie ostatnio z milosnych podbojow [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:13_________________________________________________ale pewnie to nie bylaby vista tylko Wiesia :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 siemka wieczorową porą co tam słychać spamowicze?
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ale pewnie to nie bylaby vista tylko Wiesia :gwizdanie: Wiesia :polew: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:15_________________________________________________ siemka wieczorową porą co tam słychać spamowicze? witaj witaj aaa stara bida :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 siemka wieczorową porą co tam słychać spamowicze? zalezy gdzie sie ucho przylozy
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bieniu i co z tym linkiem co Wam podesłałem ...pomyślicie nad tym
Piechol Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 bida z "nyndzą" mówisz Adam... coś w tym jest...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 bida z "nyndzą" mówisz Adam... coś w tym jest... nie no ale w interesach to ja mam antykryzys ale luty zapowiada się tragicznie ..obym się pomylił na maxa [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:21_________________________________________________ Muskaczki a kto to jest? nie wiem nie wiem ładnie manipulujesz :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 "wiesza sie" bo taki "urok" visty a tobie sie wiesza?
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 W jakim terminie jest ten wyjazd?Bo chyba przeoczylem.. :embarrassed: JEsli termin bedzie pasowal to byc moze sie skusze
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 W jakim terminie jest ten wyjazd?Bo chyba przeoczylem.. :embarrassed: JEsli termin bedzie pasowal to byc moze sie skusze termin nie jest jeszcze sprecyzowany ..obserwuj wątek niebawem będzie info
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja mam XP to skad wiesz ze sie wiesza? walcze z rozdzielczoscia. mam w notku monitor 15,4 cala i rozdzialke 1920x1200. i o ile w systemie ladnie poustawialem to strony w przegladarce wygladaja koszmarnie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:28_________________________________________________no wlasnie, kiedy robimy wyjazd? audi czeka na rezerwacje
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 bo polowa u mnie w pracy klnie na viste za wieszanie i zamulanie
Rekomendowane odpowiedzi