Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 bo polowa u mnie w pracy klnie na viste za wieszanie i zamulanie mi się na szczęście nie wiesza ale muli na pewno trochę
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja juz ide nyny wiec do juterka panowie
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 bo polowa u mnie w pracy klnie na viste za wieszanie i zamulanie e tam, jak sie dobrze skonfiguruje, nic sie nie muli ani nie wiesza
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja też juz spadam więc dorej nocki Marcin
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja tez spadam, narazie a co wy gruszki? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 23:59_________________________________________________nie to nie, sam sobie bede z soba spamowal
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja tez spadam, narazie a co wy gruszki? śliwki na sośnie
Iverson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 znowu jestem 1 o 8:50 , u mnie zima
tetis Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja po cichutku sobie weszłam święcie przekonana,że tu nikogo nie zastanę,a to proszę -chłopaki od rana już gadulą. A podobno to kobiety tylko tak potrafią Adaś!!!!!! dzisiaj czwartek-a ty w domu?
Madas Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja po cichutku sobie weszłam święcie przekonana,że tu nikogo nie zastanę,a to proszę -chłopaki od rana już gadulą. A podobno to kobiety tylko tak potrafią Adaś!!!!!! dzisiaj czwartek-a ty w domu? Justyś dni Ci się pochrzaniły
Iverson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Adaś, Justyś jak sobie słodzą , a do mnie tylko Iverson i Iverson wszyscy się drą - niech mnie ktoś przytuli ;(
Madas Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Adaś, Justyś jak sobie słodzą , a do mnie tylko Iverson i Iverson wszyscy się drą - niech mnie ktoś przytuli ;( Tomuś przestań tak mówić
Iverson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tomuś przestań tak mówić tak tylko żartowałem , chciałem zobaczyć kto jest najbardziej przytulański i o dziwo.......madaS
tetis Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Justyś dni Ci się pochrzaniły :tongue4 O kurcze faktycznie ale sierota ze mnie ,ale to pewnie przez to przeziebienie które mnie łapie [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 09:38_________________________________________________ Adaś, Justyś jak sobie słodzą , a do mnie tylko Iverson i Iverson wszyscy się drą - niech mnie ktoś przytuli ;( Poprawię się Tomku a tak naprawdę to najpierw brudzia powinniśmy się napićco by móc sobie pozwolic na jakieś spoufałości [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 09:41_________________________________________________ Zmykam do pracy... niestety nie wszystkim dane w domku posiedzieć Miłego dnia dla Panów :>
Iverson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Poprawię się Tomku a tak naprawdę to najpierw brudzia powinniśmy się napićco by móc sobie pozwolic na jakieś spoufałości ja jak wypiję to jestem łatwiejszy , ...wiem o co Ci chodzi , chcesz mi przejąć moja kochaną Audiczkę
Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 dzien dobry w ten piekny czwartkowy dzien [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 10:46_________________________________________________ Adaś, Justyś jak sobie słodzą , a do mnie tylko Iverson i Iverson wszyscy się drą - niech mnie ktoś przytuli ;( ty tu nie biadol, badz mezczyzna
Rekomendowane odpowiedzi