Musashi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 lece troche pospać bo jutro znowu do szkoły wlasnie mialem tobie napisac, ze 2215 juz jakis moment temu minela i chyba masz cosik z zegarkiem nie w porzadku
pawlik79 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 funkcjonalnie niewiele. VAG-COM nie ma w 100% opracowanej interpretacji danych nowszych silnikow. ale chlopaki z rosstecha caly czas dzialaja podstawowa roznica to cena vas kosztuje 10.000 EU bo moge miec kabelek od vas-a, bede chcial go przerobic, a jak sie nie uda to wykorzystam sama wtyczke. Nawet nie wiem jak ten kabel wyglada ale dostane go za free[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 00:02_________________________________________________I jeszcze jedna sprawa, dlaczego nie moge nic wystawic na sprzedaz na forum. nie moge załozyc nowego watku
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 dlaczego nie mozesz? moze napisz do Hugo albo do Lukaszr
Musashi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 I jeszcze jedna sprawa, dlaczego nie moge nic wystawic na sprzedaz na forum. nie moge załozyc nowego watku możliwość tworzenia ogłoszeń sprzedazy jest udostepniona, po przekroczenu 30 postów - notowanych
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 co jest panowie i panie których teraz też nie ma .....śpita pewnie... a ja po imprezce z słuchajcie- 3 pifka +....., i co Wy na to trenuje żeby wiochy Wam nie narobić na zlocie... Przemykam powoli przez bariere która mnie dzieli od zamknięcia oczu ...więc mówie grzecznie BLESS
Yelo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja p****lę, co za warunki na drodze Takiej masakry, to dawno nie było.
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 lece troche pospać bo jutro znowu do szkoły wlasnie mialem tobie napisac, ze 2215 juz jakis moment temu minela i chyba masz cosik z zegarkiem nie w porzadku naśmiewaj sie naśmiewaj, jak bede mieć Twoje lata to też nie bede potrzebował tyle snu co teraz :polew: [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 07:38_________________________________________________ Ja p****lę, co za warunki na drodze Takiej masakry, to dawno nie było. no ja właśnie wychodzę z domku to zaraz pewnie przekonam się na własnej skórze jakie są warunki[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 07:39_________________________________________________AHA a tak w ogóle to wszystkim śpiochom mówię dzień dobry :hi:
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 doberek co jest panowie i panie których teraz też nie ma .....śpita pewnie... a ja po imprezce z słuchajcie- 3 pifka +....., i co Wy na to trenuje żeby wiochy Wam nie narobić na zlocie... ło kur..cze... poszedł ostro... do wieczora jak nic neptyk...
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 wróciłem właśnie ze szkoły i jest fajnie biało wszędzie :naughty: a jak u Ciebie?
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ale tam u Was sniegu.... :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 widze ze madas zabalowal fiu fiu :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ale tam u Was sniegu.... :gwizdanie: :gwizdanie: kto zasłużył ten ma :polew: [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 11:57_________________________________________________ widze ze madas zabalowal fiu fiu :gwizdanie: Adaś pewnie o 14 sie pojawi
Iverson Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 wróciłem właśnie ze szkoły i jest fajnie biało wszędzie :naughty: a jak u Ciebie? u mnie malutko śniegu , ulice czarne tylko chodniki zasypane
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Starczy juz tej zimy.Dobrze,ze w trojmiescie tyle co nic
Rekomendowane odpowiedzi