pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak to nie od razu widziałam :>!!!!!!!!!! ładnie sie przywitałam -to Tobie umknęło [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 22:25_________________________________________________ no i cześć pawlik :> , zeby nie było, ja nie chce jechac z adamem na wycieczke. Dopiero bym dostał wciery gdyby Nina usłyszała ze mam isc na przeszkolenie :gwizdanie: do adama i jezdzil z nim żeby nie było
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no co Ty przecież to nie od Ciebie zależy że firma Cie wysłała na szkolenie do mnie
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no wiesz te kobiety, wszedzie widza jakis podstep ;(
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no wiesz te kobiety, wszedzie widza jakis podstep ;( nie pyraj dalej na szkolenie chodź ... Robię listę chętnych na szkolenie w firmie "Mada - Faka" 1. Mlody 2. Musashi 3. Pawlik 4.
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no wiesz te kobiety, wszedzie widza jakis podstep ;( nie pyraj dalej na szkolenie chodź ... Robię listę chętnych na szkolenie w firmie "Mada - Faka" 1. Mlody 2. Musashi 3. Pawlik 4. nazwa firmy poprostu boska
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no wiesz te kobiety, wszedzie widza jakis podstep ;( nie pyraj dalej na szkolenie chodź ... Robię listę chętnych na szkolenie w firmie "Mada - Faka" 1. Mlody 2. Musashi 3. Pawlik 4. nazwa firmy poprostu boska dziękuję... wpłatę za szoklenie proszę dokonać na konto podane w kwestionariuszu
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 84mlody, tetis, Azunia -- dalej odzywac sie nie tak siedziec po cichu
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jestem pierwszy na liście :naughty: wpisz nikusia bo on na pewno pójdzie :naughty:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jestem pierwszy na liście :naughty: wpisz nikusia bo on na pewno pójdzie :naughty: bez zgody zainteresowanego nie dokonuję zapisów :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 patrze zbóje, a ty madas 50% dochodu ze szkolenia przekazujesz do Yelo jego polecenie
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 patrze zbuje, a ty madas 50% dochodu ze szkolenia przekazujesz do Yelo jego polecenie jeszcze nie ustalałem z Przemkiem ... :gwizdanie: a Ty kto jesgo księgowa ??
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 patrze zbóje, a ty madas 50% dochodu ze szkolenia przekazujesz do Yelo jego polecenie bo yelo niestety ale nie moze wybrac sie na kurs, wiec innaczej musi czerpac z tego radość
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 patrze zbuje, a ty madas 50% dochodu ze szkolenia przekazujesz do Yelo jego polecenie jeszcze nie ustalałem z Przemkiem ... :gwizdanie: a Ty kto jesgo księgowa ?? nie, adwokat
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 patrze zbóje, a ty madas 50% dochodu ze szkolenia przekazujesz do Yelo jego polecenie bo yelo niestety ale nie moze wybrac sie na kurs, wiec innaczej musi czerpac z tego radość a no właśnie a to nie dobrze dla Przemka nie korzystać z kursów przyuczających do zawodu :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Yelo z chęcią by też na kurs poszedł tylko żona mu GPSa zamontowała i teraz wie wszystko
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło tylko pare stron
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Yelo z chęcią by też na kurs poszedł tylko żona mu GPSa zamontowała i teraz wie wszystko no widzisz co cię czeka i po co Ci ta żona :kox:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło to fakt, bardzo dużo
Rekomendowane odpowiedzi