tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło tylko pare stron nie ma tego złego..winko w tym czasie otworzyłam
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło tylko pare stron jaką pare ..gdzie para
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 w gps-ie jest jedna dobra rzecz, zawsze po pijaku trafisz do domu
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Yelo z chęcią by też na kurs poszedł tylko żona mu GPSa zamontowała i teraz wie wszystko no widzisz co cię czeka i po co Ci ta żona :kox: No właśnie... chyba jeszcze poczekam kilka latek :decayed:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Yelo z chęcią by też na kurs poszedł tylko żona mu GPSa zamontowała i teraz wie wszystko no widzisz co cię czeka i po co Ci ta żona :kox: do szczęścia
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 w gps-ie jest jedna dobra rzecz, zawsze po pijaku trafisz do domu tylko wtedy możesz nie zostać do niego wpuszczony
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 w gps-ie jest jedna dobra rzecz, zawsze po pijaku trafisz do domu potwierdzam
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kurcze wywaliło mnie,mój net ma wiele do życzenia... :ranting1: a widzę,że dużo mnie ominęło to fakt, bardzo dużo Azunno proszę puścić Przemka na szoklenie jakże ważne dla jego przyszłości
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Aaaa.... WINKO!! Azunia teraz mnie na spocie nie będzie ale przypomnij sie na następnym to przywiozę te obiecane
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ooo deniś się pojawił ...tłumacz się chopie czemu nas opuściłeś bez słowa
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Aaaa.... WINKO!! Azunia teraz mnie na spocie nie będzie ale przypomnij sie na następnym to przywiozę te obiecane spoko
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ooo deniś się pojawił ...tłumacz się chopie czemu nas opuściłeś bez słowa denis zapisz sie na szkolenie puki miejsca jeszcze są wolne!!
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ooo deniś się pojawił ...tłumacz się chopie czemu nas opuściłeś bez słowa denis zapisz sie na szkolenie puki miejsca jeszcze są wolne!! dokładnie dobrze mówi .... Deniś wpisać Cię ?
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 :hi: A co to za szkolenie ?? :gwizdanie: nie pytaj sie głupio tylko sie zapisz a ja na PW podam Ci numer konta na który pezlejesz mi 1000zł wpisowego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 :hi: A co to za szkolenie ?? :gwizdanie: nie pytaj sie głupio tylko sie zapisz a ja na PW podam Ci numer konta na który pezlejesz mi 1000zł wpisowego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: przecież nie znasz mojego nr konta :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 :hi: A co to za szkolenie ?? :gwizdanie: nie pytaj sie głupio tylko sie zapisz a ja na PW podam Ci numer konta na który pezlejesz mi 1000zł wpisowego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 50% do mnie za licencje
Deni$ Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ooo deniś się pojawił ...tłumacz się chopie czemu nas opuściłeś bez słowa Mialem mala partyjke w C-S bylo trzeb troszke chlopakow
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 :hi: A co to za szkolenie ?? :gwizdanie: nie pytaj sie głupio tylko sie zapisz a ja na PW podam Ci numer konta na który pezlejesz mi 1000zł wpisowego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: przecież nie znasz mojego nr konta :gwizdanie: ...a ja na PW podam Ci numer konta na który pezlejesz mi 1000zł wpisowego... czytaj Adam dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi