tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 i znowu jesteśmy sami :naughty: zauważyłem :gwizdanie: a ja to niby co..?cichaczem podglądam Co wy dzisiaj tak spokojnie-rozruszać was trzeba :kox: No i Dobry wieczór wszystkim
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 i znowu jesteśmy sami :naughty: zauważyłem :gwizdanie: przydały by sie jakieś kobiety do towarzystwa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:23_________________________________________________O!! o wilku mowa!![br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:23_________________________________________________witaj Tetis!! :notworthy:
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 no właśnie widzę,że jacyś potrzebujacy jesteście dzisiaj zbytnio wam nie pomogę ;( wcześnie rano śmigam na nartki :dance2:a jeszcze spakować by się wypadało
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 no właśnie widzę,że jacyś potrzebujacy jesteście normalnie jak sie pojawiłaś to od razu jakoś weselej tutaj [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:26_________________________________________________ no właśnie widzę,że jacyś potrzebujacy jesteście dzisiaj zbytno wam nie pomogę ;( wczesnie rano śmigam na nartki a jeszcze spakować by się wypadało a gdzie jedziesz? bo ja jutro do szlkarskiej uderzam
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 bo ja jutro do szlkarskiej uderzam nie moge :naughty: :naughty: no się na pewno spotkamy
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 bo ja jutro do szlkarskiej uderzam nie moge :naughty: :naughty: no się na pewno spotkamy ja i tak będze jeździł w harahowie bo u nas troche zbyt male to wszystko i gorsze niż tam a cena praktycznie ta sama[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:29_________________________________________________a teraz Adam znikł ;(
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 To podobnie jak my.... jadę ze znajomymi i lądujemy w Szklarskiej,ale plan jest aby gdzieś smignąć po za... Ja co prawda chyba większość czasu tam pozostanę, znajomy instruktor będzie mnie doszkalał bo jak na razie to bardziej zjeżdżam niż jeżdżę ale na grzańca wieczorem zawsze można się umówić [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:32_________________________________________________ a teraz Adam znikł :confused4 faktycznie ja chyba tez zniknę po trzeba sie do roboty brać..później pewnie jeszcze do was zaglądnę :>
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 To podobnie jak my.... jadę ze znajomymi i lądujemy w Szklarskiej,ale plan jest aby gdzieś smignąć po za... Ja co prawda chyba większość czasu tam pozostanę, znajomy instruktor będzie mnie doszkalał bo jak na razie to bardziej zjeżdżam niż jeżdżę ja też zjeżdżam a nie jeżdżę ale w szklarskiej są wqrzające te ciągłe kolejki do wyciągów które jadą z żółwim tempem a tam to jednak troche inna technologia, szklarska w porównaniu do harachova jest daleko za murzynami [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:35_________________________________________________ faktycznie ja chyba tez zniknę po trzeba sie do roboty brać..później pewnie jeszcze do was zaglądnę :> no to trzymaj sie i przyjemnych zjazdów
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 A ja mam arbeit ciężki od rana ja rano też do pracy uderzam i jadę dopiero ok. 16 z poznania więc na miejscu będę koło 20[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:53_________________________________________________idę spać bo i tak widzę że nikogo tu nie ma, (nawet Adaś uciekł ). do poniedziałku w takim razie przyjemnego spotowania i weekendowania :hi:
kuredu Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 na narty polecam austrię, dojazd co prawda dwa razy dłuższy ale warunki, liczba tras są super. pobyt wychodzi podobnie jak w polsce, karnety też, więcej tylko za dojazd. ale do każdego wyciągu czeka się max 1min.tras zjazdowych na jednej górze 14 i 7 różnych wyciągów. ja byłem w tym roku pierwszy raz w życiu na nartach więc nie mam porównania ale znajomi co ze mną byli mówią że już nigdy więcej do Polski nie pojadą na narty, bo u nas tylko kolejki, kupa pijanych zjeżdzających itd. a tak spokój, żadnego wypadku nie było przez cały tydzień jak tam jeździeliśmy, także jakby co to polecam wszystkim. NO I JESZCZE TRASA 800KM PRZEZ NIEMCY - MIODZIO( no chyba że są korki)
Suli Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Bo nasi "górale" wychodzą z jednego założenia - oskubać Po prostu u nas jest nie opłaca - jeśli już to lepiej jechać na Słowację, bo góry sporo ładniejsze i bardziej dzikie
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 bo góry sporo ładniejsze i bardziej dzikie :naughty bardziej dzikie powiadasz... i widzę,że na prawde dobrze sie czujesz tu u :> nas
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 co jest ...co to za dyskusje dyskusje.. :polew: :polew: tak tu dzisiaj spokojnie,że aż sie zastanawiam czy na dobre forum weszłam
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 na dobre, na dobre..... zajęty byłem :gwizdanie:
Suli Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Przed chwilą spotkaliśmy się "na zlocie", teraz tutaj To się nazywa sztuka bilokacji Tak sobie do Was zajrzałem
Suli Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Miło mi z tego powodu Bo Warszawiaków w Poznaniu rzadko się lubi :polew: A jeśli chodzi o góry - podobało mi się chodzenie po słowackich Tatrach Ale to było parę latek temu... kondycja nie ta i wogóle :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi