Suli Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ale drzemie w nas jeszcze ten ogień Więc jak byśmy chcieli... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 nie mogłeś lepiej tego ująć ile rezerwy jeszcze hohoho
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Ale drzemie w nas jeszcze ten ogień Więc jak byśmy chcieli... :gwizdanie: a do tego w dobrym towarzystwie
Suli Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 To się nazywa pozytywna motywacja :gwizdanie:
tetis Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 To się nazywa pozytywna motywacja :gwizdanie: jak juz pewnie zauważyłeś to u nas same pozytywy :> [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 23:19_________________________________________________zmykam Panowie bo o 4.00 trzeba wstać.. nie ludzka godzina do wstawania ;( kolorowych i do niedzieli..mam nadzieje,ze dotrę do was
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 cześć TETIS .... miłej zabawy ...rzekłbym nawet zajebistej
tetis Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 No panowie jeszcze przed wyjazdem nie odmówiłam sobie zaglądnięcia do Was :> co by udanego weekendu Wam pożyczyć :kox: :beach: :drinks: do 08.... lecę już do następnego.......
kuredu Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 siemka - wiadomo minej czy wiecej ile osób bedzie w niedziele na spocie?? jakby co to moge byc.
Smieszny Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja bede bo juz dawno mnie nie bylo i brak mi tego :>
fantastic Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 dobry państwu- już wróciłem do PL -mła też przybędzie sie spocić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi