fantastic Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dzindobry ! w kaliszu jeszcze niespalem :gwizdanie: :cool1 jak będziesz potrzebował, to mogę polecić jakiś dobry hotel ja bede w kaliszu stacjonował - mam już rezerwacje w orbisie Siema no ciebie chyba będę mogła poznać bo innych już znam my się jeszcze nie znamy my też się nie znamy, ani Ciebie ani Yelo nie było na spocie jak ja byłem ostatnio,
Pepin Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Kto chce letnie oponki ? Znalazłem sobie flgi które lubię ale potrzebuję zimówki. http://www.allegro.pl/item538992392_audi_5x112_7_5jx17h2_et45_oryginal_okzaja.html lub http://www.allegro.pl/item549037309_orginalne_alu_felgi_z_oponami_17_audi_a4_a6.html zatem te letnie mógłbym oddać w zamian za zimowe w takim samym stanie i równie dobrej firmy .. muszę kupić zimówki i felgi .. ale to co znajduje to ciągle z letnimi Musze to zrobić do piątku ?
Iverson Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 a nic , zaraz spadam do znajomych , jutro powrót do wlkp
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 a nic , zaraz spadam do znajomych , jutro powrót do wlkp bedziesz na spocie?
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no widzę że szefostwo raczyło nas odwiedzić
pet3r Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dzindobry ! w kaliszu jeszcze niespalem :gwizdanie: :cool1 jak będziesz potrzebował, to mogę polecić jakiś dobry hotel ja bede w kaliszu stacjonował - mam już rezerwacje w orbisie uu trzeba było rezerwować Europę bo Orbis nie dość, że c**jowo położony to standard wydaje się gorszy. ale za to masz Piekiełko na dole, zawsze można zejść na balet
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 bedziesz na spocie? not 2morrow [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 18:23_________________________________________________ no widzę że szefostwo raczyło nas odwiedzić
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 co taki rozmowny dzisiaj ma ktos jakies streszczenie, tego co tutaj sie pisalo? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 co taki rozmowny dzisiaj ma ktos jakies streszczenie, tego co tutaj sie pisalo? :gwizdanie: a co nie chce sie czytać? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 lenistwo wzięło góre :polew: cześć Wentylek
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Pepin pogadaj z moim kumplem może pójdzie na wymianę opon, tel 0618770913 Przemek i powołaj się na mnie. Pepin bierzesz DVD na spot?? Czy wypada przyjechać brudnym autem na spota??
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Czy wypada przyjechać brudnym autem na spota?? na pewno nie będziesz sam ... ja mam umyte w czwartek więc nie jest źle ...ale za dobrze też nie
Rekomendowane odpowiedzi