Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja po wymianie żarników nie miałem takiego problemu z poziomowaniem
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja po wymianie żarników nie miałem takiego problemu z poziomowaniem to moze sie cos uszkodzilo u mnie??[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:55_________________________________________________MUSASHI A WRACAJAC DO TYCH MAP NA DX POSIADASZ TAKIE MOZE??
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 VAG-a trzeba podłączyć i przeprowadzic poziomowanie. tzn tak jak mowilem i zawsze sie to robi po wymianie zarowek?? nie zawsze, a nie wlaczales stacyjki? byc moze masz zle wpieta, ktoras ze zlaczek
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie sądzę żeby coś się uszkodziło, często na forum pisali o poziomowaniu po zmianie żarnika
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 VAG-a trzeba podłączyć i przeprowadzic poziomowanie. tzn tak jak mowilem i zawsze sie to robi po wymianie zarowek?? nie zawsze, a nie wlaczales stacyjki? byc moze masz zle wpieta, ktoras ze zlaczek TAM INACZEJ NIE IDZIE ICH WPIAC SPRAWDZALEM KILKA RAZY
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie krzycz NIKT NIEKRZYCZY SZEFIE a jednak http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html - pkt 15
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie krzycz NIKT NIEKRZYCZY SZEFIE a jednak http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html - pkt 15 no mozliwe ze tak jest tylko ze ja capslocka nie wlanczam robi to moja corka ktora ma 2 lata uwielbia siedziec ze mna i stukac w klawiaturke [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 20:18_________________________________________________dostales od mnie wiadomosc bo ja niewiem czy one dochodza czy nie
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 moja robi dokładnie to samo ... klawiatura i myszka to jej ulubione zabawki
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 moja robi dokładnie to samo ... klawiatura i myszka to jej ulubione zabawki no to ode mnie, na dzien dziecka, dostanie młoteczek
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 moja robi dokładnie to samo ... klawiatura i myszka to jej ulubione zabawki no to ode mnie, na dzien dziecka, dostanie młoteczek trzymam Cię za słowo ale po co jej młoteczek
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 moja robi dokładnie to samo ... klawiatura i myszka to jej ulubione zabawki no to ode mnie, na dzien dziecka, dostanie młoteczek trzymam Cię za słowo ale po co jej młoteczek zabawa z klawiaturka i myszka bedzie ciekawsza, a moze zainteresuje sie telewizoriem
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 cwaniak zaraz podrzucę Julkę Ci na kilka dni :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 cwaniak zaraz podrzucę Julkę Ci na kilka dni :gwizdanie: spoko z zoną
Madas Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 cwaniak zaraz podrzucę Julkę Ci na kilka dni :gwizdanie: spoko z zoną tak z żoną podjadę i zostawimy Julkę
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 cwaniak zaraz podrzucę Julkę Ci na kilka dni :gwizdanie: spoko z zoną tak z żoną podjadę i zostawimy Julkę nie no tak, nie ma. biore tylko w zestawie
Musashi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ok będzie w zestawie pieluchomajtkami dobra, stoi. wiec: Julka, żona i pieluchomajtki
Rekomendowane odpowiedzi