Azunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Azunia mam nadzieję, że wyłapałaś podziękowania ????? ??? jakie? bo ja nic nie wiem [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 23:12_________________________________________________ Azunia mam nadzieję, że wyłapałaś podziękowania ????? tak, znalazłam już
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Mili Państwo ja spadam bo od rana ARBEIT mnie czeka. Do usłyszenia. Musashi whiskacz już załatwiony, jak by co to PW. Pozdro
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no czytać a nie gadać kurde miało być na odwrót
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idź już spać bo będziesz miał ciche dni tak jak ja
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idź już spać bo będziesz miał ciche dni tak jak ja spoko moja żonka pod tym względem jest bardzo kox cieszy się że mam taką pasję zamiast jak kiedyś chodzić na miasto i głupoty w głowie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idź już spać bo będziesz miał ciche dni tak jak ja spoko moja żonka pod tym względem jest bardzo kox cieszy się że mam taką pasję zamiast jak kiedyś chodzić na miasto i głupoty w głowie :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 23:47_________________________________________________ no czytać a nie gadać kurde miało być na odwrót nawet nieswiadomie, obracasz kota ogonem
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a Ty znowu się sadzisz i guza szukasz no :gwizdanie: jestem wojownikiem
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a Ty znowu się sadzisz i guza szukasz no :gwizdanie: jestem wojownikiem bo Ci Julki nie podrzucę z pakietem jak mnie potniesz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :hi: ooooo narciarz wrócił .... Tetis Cię widziała w czechach wczoraj w Karolinie czy coś takiego ...miałeś ujebane auto
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 zawsze mam ujeb...ne auto ja ją wczoraj wieczorem widziałem na mieście, była z koleżanką i jakimś kolesiem
Pepin Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas idź już spać bo będziesz miał ciche dni tak jak ja spoko moja żonka pod tym względem jest bardzo kox cieszy się że mam taką pasję zamiast jak kiedyś chodzić na miasto i głupoty w głowie :gwizdanie: nie ma to jak hobby z przyjemnością pogodzić VArio .. arbait to już czekał od dzisiaj .. do 6am na straży trzeba stać
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a więc powiem Ci że nigdy wiecej w polskie góry na narty, około 40 km za szklarską, jest Rokietnica Nad Jezioru, 22km szlaków narciarskich, poprostu super
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 zawsze mam ujeb...ne auto ja ją wczoraj wieczorem widziałem na mieście, była z koleżanką i jakimś kolesiem a no była i to z takim co jeździ jak ciapa i przez to nie zdążyła na spot :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 zawsze mam ujeb...ne auto ja ją wczoraj wieczorem widziałem na mieście, była z koleżanką i jakimś kolesiem a no była i to z takim co jeździ jak ciapa i przez to nie zdążyła na spot :gwizdanie: hehe no to przykre
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 e tam za tydzień wpadnie .... Ty chyba też co ??
Młodzik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dla mnie trasa była też fatalna bo nie wziąłem swojego CB tylko kumpla i co chwila jakieś szumy, zakłócenia, że mnie kur**ca brała... ale bez punktów jestem z powrotem [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 00:08_________________________________________________ e tam z tydzień wpadnie .... Ty chyba też co ?? a co sie stało ze za tydzień jest spot a nie za dwa?? :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi