Azunia Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Potrzebuje porady....... Sprawdzony warsztat,ewentualnie polecana stacja kontroli pojazdów gdzie mogę sprawdzić auto przed kupnem? chłopaki z poznania pomóżcie koleżance, ja niestety nie wiem jeśli chodzi o Poznań.
tetis Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Potrzebuje porady....... Sprawdzony warsztat,ewentualnie polecana stacja kontroli pojazdów gdzie mogę sprawdzić auto przed kupnem? chłopaki z poznania pomóżcie koleżance, ja niestety nie wiem jeśli chodzi o Poznań. zobaczymy jak się spiszą :gwizdanie: :>
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 to trza było mu na benzyne z 5 zeta dorzucić chyba z 50 zeta kurfa dobrze ,że nie zawołał 50 zeta to akurat zeby chyba, zeby silnik odpalic
Młodzik Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Potrzebuje porady....... Sprawdzony warsztat,ewentualnie polecana stacja kontroli pojazdów gdzie mogę sprawdzić auto przed kupnem? chłopaki z poznania pomóżcie koleżance, ja niestety nie wiem jeśli chodzi o Poznań. zobaczymy jak się spiszą :gwizdanie: :> po pierwsze weź kogoś kto sie zna na autkach żeby mógł ocenić je wstępnie a później pojedź do przez siebie wybranej stacji obsługi pojazdów[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 20:34_________________________________________________ to trza było mu na benzyne z 5 zeta dorzucić chyba z 50 zeta kurfa dobrze ,że nie zawołał 50 zeta to akurat zeby chyba, zeby silnik odpalic coś mi sie wydaje że IVE przestanie jeździć na spoty bo będzie sie bał że dostanie rachunek od pet3r-a :polew:
tetis Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 po pierwsze weź kogoś kto sie zna na autkach żeby mógł ocenić je wstępnie a później pojedź do przez siebie wybranej stacji obsługi pojazdów tyle mimo tego,że jestem blondynka to wiem.... ale dzięki młody bardziej liczyłam ,że ktos z was ma konkretny namiar-znajomy-sprawdzony
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Potrzebuje porady....... Sprawdzony warsztat,ewentualnie polecana stacja kontroli pojazdów gdzie mogę sprawdzić auto przed kupnem? a jakie ałto jak co moge rzucic okiem
Młodzik Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jak co moge rzucic okiem Marcin od razu je zVAGuje :naughty:
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 coś mi sie wydaje że IVE przestanie jeździć na spoty bo będzie sie bał że dostanie rachunek od pet3r-a :polew: bedzie dzwonic, czy petr na spocie
tetis Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 a jakie ałto jak co moge rzucic okiem :cool1 to ty tak wszechstronnie jesteś uzdolniony najwiekszy problem właśnie w tym ,że zmiana jest konieczna a kompletnie się pozakrecałam...
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 bedzie dzwonic, czy petr na spocie prześmiewcy
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jak co moge rzucic okiem Marcin od razu je zVAGuje :naughty: mam miernik grubosci lakieru, skalibrowany i naladowany [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 20:42_________________________________________________ a jakie ałto jak co moge rzucic okiem :cool1 to ty tak wszechstronnie jesteś uzdolniony najwiekszy problem właśnie w tym ,że zmiana jest konieczna a kompletnie się pozakrecałam... y tam uzdolniony a z czego ta koniecznosc wynika? i z czym sie zakrecilas?
Młodzik Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 uciekam, nie wiem czy jeszcze dziś tutaj zajrzę więc jak by co to do jutra
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 oooo Tetis A4 kupuje ...hura juppi , weź lepiej coś z S lub RS na przodzie :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 oooo Tetis A4 kupuje ...hura juppi , weź lepiej coś z S lub RS na przodzie :gwizdanie: i zrób napad w banku by ci na paliwo starczyło
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 i zrób napad w banku by ci na paliwo starczyło życie jest za krótkie ,żeby jeździć wolnymi autami :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 oooo Tetis A4 kupuje ...hura juppi , weź lepiej coś z S lub RS na przodzie :gwizdanie: tak czy siak fajnie jak będzie A4 ...a Ty Tomek.... te literki u Ciebie jak najbardziej z przodu
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 hehe , to nie problem kupić ale robię te 30k km w roku i by mnie to zniszczyło po prostu , btw vat z diesla zostaje mi w kieszeni
Azunia Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 i zrób napad w banku by ci na paliwo starczyło życie jest za krótkie ,żeby jeździć wolnymi autami :gwizdanie: jak będą za szybkie to albo życie się jeszcze bardziej skróci, albo wydłuży jak zostaniesz przykuty do innych czterech kółek.
Rekomendowane odpowiedzi