Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 kurde massakra jak uzywki niszczą rodziny tak i to bardzo sam to przeżyłem
Pstragu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 odrazu głupota czasem do piwka dobra sprawa ale bez nałogów
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 tak i to bardzo sam to przeżyłem ehhh nawet mi nie mów , ja na szczęście nie , ale znam mnóstwo osób z takich rodzin , ważne ,że wyrośli na porządnych ludzi
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 tak i to bardzo sam to przeżyłem ehhh nawet mi nie mów , ja na szczęście nie , ale znam mnóstwo osób z takich rodzin , ważne ,że wyrośli na porządnych ludzi mówisz o mnie
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 mówisz o mnie tak , Ty mój ulubiony skinhedzie
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 mówisz o mnie tak , Ty mój ulubiony skinhedzie poczekaj.... teraz oprócz mnie i Ciebie jest jeszcze Paweł_Poznań
Deszcz Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 madas jak tam ankieta w sprawie przyciemnionych szybek? znasz juz zdanie ludzi? jakby co to ja się też pisze, moze dostaniemy jakąś zniżke za dwa wózki?
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 madas jak tam ankieta w sprawie przyciemnionych szybek? znasz juz zdanie ludzi? jakby co to ja się też pisze, moze dostaniemy jakąś zniżke za dwa wózki? no widziałem właśnie zainteresowanie z twojej strony .... ja robie zawsze w JURPOLU ...nigdy nic się nie działo z foliami ... dam zanć jak będę jechał [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 16:44_________________________________________________stosują folie BRUXSAFOL
Pstragu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Adaś a ile taka przyjemność za wszystkie szybki??? mój wózek też chętnie ściemke zaliczy
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Adaś a ile taka przyjemność za wszystkie szybki??? mój wózek też chętnie ściemke zaliczy za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:22_________________________________________________ moje zdanie madas już znasz coś w tym kierunku będę robił
Musashi Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 siemka wszem [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:27_________________________________________________ za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej nie taniej oczy przyciemnic? wtedy wszystkie szybki rowne, a i policja sie nie przyczepi
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 nie taniej oczy przyciemnic? wtedy wszystkie szybki rowne, a i policja sie nie przyczepi oj cwaniak cwaniak ...gdybyś nie był wspólnikiem to bym Cię już w notesiku wpisał :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Marcin co z moim zamówieniem, znasz wycenę?? Proszę serdecznie o info
Pstragu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Adaś a ile taka przyjemność za wszystkie szybki??? mój wózek też chętnie ściemke zaliczy za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:22_________________________________________________ moje zdanie madas już znasz coś w tym kierunku będę robił no fajnie fajnie w Koszalinie sobie życzyli 600-700zł za 5 szybek dlatego sobie dałem spokój.. Po ściemie będę musiał jakiegoś 'dobrego' diagnostę znaleźć o ile misiaki mnie wcześniej nie wyczają :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Marcin co z moim zamówieniem, znasz wycenę?? Proszę serdecznie o info Ive wycene mam tyle, ze w poznaniu :gwizdanie: a ja juz wybylem. i tak nie mieli przeciwpylkowego i paliwa, wiec nie bralem. maja sciagnac na piatek dopiero.[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:42_________________________________________________ nie taniej oczy przyciemnic? wtedy wszystkie szybki rowne, a i policja sie nie przyczepi oj cwaniak cwaniak ...gdybyś nie był wspólnikiem to bym Cię już w notesiku wpisał :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 oki , to w następnym tyg. jak coś , a spot będzie za tydzień , jak jest planowo , czy jest przesunięty[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:43_________________________________________________Jutro na polsacie o 22.00 "Sztorm stulecia" cz.I , na podst. powieści Stevena Kinga- POLECAM
Madas Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Jutro na polsacie o 22.00 "Sztorm stulecia" cz.I , na podst. powieści Stevena Kinga- POLECAM oooo na pewno będę oglądał
Rekomendowane odpowiedzi