kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no dobra to jakby co to ja jednak bede i teraz i jak trza bedzie to i za tydzien wiedziałem że w hujka leciałeś .. ja się dostosuje do większości .... ale teraz będę a tam takie żarty a tak serio to nawet żeby było 3osoby to i tak warto się spotkać
nike21 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja juz sie zegnam spadam do ziomka na browar... zajrze tu jeszcze jak wroce i poczytam ile naskrobaliscie
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobry wieczor. wlasnie wyladowalem w chatce taki to ma dobrze helikopter swój ma :gwizdanie: tyle że chaty już nie ma bo jak by wylądował obok a On wylądował w...
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobry wieczor. wlasnie wyladowalem w chatce A czasem z Jasiem Rokitą razem, lufthansą nie leciałeś słyszałem dzisiaj ...jaja jak berety
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 komedia co się dzieje na salonach :polew:
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 komedia co się dzieje na salonach :polew: Musashi czekamy na opowieści z salonów
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Musashi czekamy na opowieści z salonów a gdzież un jezd , ta zakała rodziny
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Musashi czekamy na opowieści z salonów a gdzież un jezd , ta zakała rodziny pewnie poszedł na salony po wylądowaniu ....bo szalał w Kaliszu i Zduńskiej u ważnych osobistości
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 To się najpierw przywitam cześć wszystkim :>
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobry wieczor. wlasnie wyladowalem w chatce A czasem z Jasiem Rokitą razem, lufthansą nie leciałeś słyszałem dzisiaj ...jaja jak berety trafil na jakas hertę
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 czołem wszystkim! co jest ze spotem? bo czytałem coś ze nie pasuje teraz czy cuś? ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja tym razem na spociszu jestem bankowo
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Musashi czekamy na opowieści z salonów a gdzież un jezd , ta zakała rodziny pewnie poszedł na salony po wylądowaniu ....bo szalał w Kaliszu i Zduńskiej u ważnych osobistości BTW wczoraj, potrenowalem sobie drifty wczesniej obrzejrzalem pewien film instruktarzowy
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale mnie tu dawno nie było :gwizdanie: Siema ziomki
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 czołem wszystkim! co jest ze spotem? bo czytałem coś ze nie pasuje teraz czy cuś? ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam spocik jest moderatore nie odwoływał z tego co wiem a poza tym wpadniesz z kolegą A6 :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 czołem wszystkim! co jest ze spotem? bo czytałem coś ze nie pasuje teraz czy cuś? ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam spot napewno teraz, a co pozniej uzgonimy na spotkaniu
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 siem Sławeq , pozdrów Angiee ode mnie
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam to kolejny raz będziemy wspólnie smigać
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 czołem wszystkim! co jest ze spotem? bo czytałem coś ze nie pasuje teraz czy cuś? ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam spocik jest moderatore nie odwoływał z tego co wiem a poza tym wpadniesz z kolegą A6 :gwizdanie: tak wpadnie ze mną
Rekomendowane odpowiedzi