Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam to kolejny raz będziemy wspólnie smigać Ty też znowu jedziesz
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam to kolejny raz będziemy wspólnie smigać no nie gadaj!! a gdzie tym razem? bo ja znowu w Rokytnicy będę [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:17_________________________________________________ ja jak by co to teraz bede ale za tydzień znowu mnie nie ma bo znowu na narty śmigam to kolejny raz będziemy wspólnie smigać Ty też znowu jedziesz Adamie mam miejsce w aucie więc moge Cie zabrać
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 przecież wiesz jaką mam sytuację .....żona mnie bije jak jestem niegrzeczny ....
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale mnie tu dawno nie było :gwizdanie: Siema ziomki siemka, co tam slychac?
tetis Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ty też znowu jedziesz :shocked kolejna odkryta u mnie pasja :kox: trzeba wykorzystać do puki jest jeszcze snieg ale tym razem w okolice Krynicy.....
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 przecież wiesz jaką mam sytuację .....żona mnie bije jak jestem niegrzeczny .... zapomniałem, przepraszam [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:21_________________________________________________ Ty też znowu jedziesz :shocked kolejna odkryta u mnie pasja :kox: trzeba wykorzystać do puki jest jeszcze snieg dokładnie Tetis, dokładnie, AHA tylko zmień kierowce
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale mnie tu dawno nie było :gwizdanie: Siema ziomki cześć Slaweq pozdrów Angele i Madasa od Was ze spotów
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a ja nie potrafię jeździc na nartach , obiecałem sobie ,że w przyszłym roku to się zmieni. Ile h trzeba poświecić na złapanie podstaw jazdy??
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 BTW dzieki za dzisiejszego minispota jakiś mini spot był
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 BTW dzieki za dzisiejszego minispota a z kim się minipociłeś
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a ja nie potrafię jeździc na nartach , obiecałem sobie ,że w przyszłym roku to się zmieni. Ile h trzeba poświecić na złapanie podstaw jazdy?? tez nie potrafie moze i lepiej, dla innych narciazy.... z moim upodobaniem do duzych predkosci, zawsze bym walil na kreche
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a ja nie potrafię jeździc na nartach , obiecałem sobie ,że w przyszłym roku to się zmieni. Ile h trzeba poświecić na złapanie podstaw jazdy?? ja w zeszłym roku byłem na 3 dni i w tym pierwszego dnia już śmigałem po wszystkich tracach, nauczyć sie jest łatwo Trzeba tylko chcieć, ja bez jazd instruktarzowych dałem rade [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:24_________________________________________________ BTW dzieki za dzisiejszego minispota jakiś mini spot był mówisz o Tym na którym byłem
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale mnie tu dawno nie było :gwizdanie: Siema ziomki cześć Slaweq pozdrów Angele i Madasa od Was ze spotów Madas Dzieki za pozdro Madas się ucieszy z pozdrowien :polew: kufa, ale Wy tu spamujecie cięzko sie przebić
Musashi Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 BTW dzieki za dzisiejszego minispota jakiś mini spot był jak to? zdawalo mi sie czy co?
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 BTW dzieki za dzisiejszego minispota jakiś mini spot był jak to? zdawalo mi sie czy co? Aaa.... to już wiem w końcu byłem 50% spotowiczów na tym spocie :polew:
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!!
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! ja też bym się wybrał ale jeszcze nie teraz ....może na przyszły rok zrobimy wypad całą ekipą ....co Wy na to mietki ??
Młodzik Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 sam , to zdolny jesteś młody , a trzba mieć swój kombinezon , bo wiązania, buty i narty z wypożyczalni , tak??!! sprzęt wypożyczyłem pierwszy raz, kumpel mi pokazał co nie co i teraz śmigam i to nawet na czarnych sztokach
Rekomendowane odpowiedzi