Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bardzo chetnie rowniez sie pojawie :hi: ale najwczesniej kolo 17 ;(bo trza zobaczyc Kubice, a muszę dopchac się z Gniezna a to jakas dobra godzinka drogi :wallbash:, ale jakby co to jestem ZA :good:.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie nt spotow kaliskich rozmawiamy w odpowiednim watku,

tamtez http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_kaliszostrow_wtorek_220708_salon_audi_ignaszak-t20134.585.html przenioslem rozmowe nt spotkania w kaliszu

ktos zainteresowany moglby tutaj nie zajrzec i przegapic ewentualny :kawa: a to rzadkosc ogromna ostatnio.... :cool1:

Opublikowano

sorry master-sam bym przeniósł ale nie mam takiej władzy :confused4:

Opublikowano

sorry master-sam bym przeniósł ale nie mam takiej władzy :confused4:

luzik :)

nie bedzie dzisiaj padac wiec spocik robimy na sw Jerzego, zaraz po wyscigu ok 16.oo

Opublikowano

no i chyba niezła frekwencja była dzisiaj :cool1: no i same caravany ...

jak pomnijeszę to zdjęcia wrzucam do wątku z fotkami :)

Komplet moich zdjeć mozna zleźć gdzieś tutaj :)

http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/galeria_zdjec_i_filmow_ze_spotow_wielkopolskich-t30734.0.html

Naklejki sa znowu u mnie .. teraz 2 tygodnie jestem w Poznaniu ... więc można sie umówić na odbiór :)

Opublikowano

witam

panowie dzieki za wpolnego spota, bylo super :good:

Opublikowano

Musashi dzienks za VAG-owanko, było super ,a ile niespodzianek hahahaha :decayed::naughty:

Opublikowano

Dzieki chłopaki za spotkanko, ja nowicjusz w klubie i wogóle w temacie Audi, ale jeszcze to nadrobie :):) Dziekuje Musashi za VAG'owanko. Jako pierwszemu udało mi się załapać na Twoje dobrodziejstwo... Może na następne spotkanie, moja niunia nie będzie już 5cm krótsza :):):):):):)

Opublikowano

Dzieki chłopaki za spotkanko, ja nowicjusz w klubie i wogóle w temacie Audi, ale jeszcze to nadrobie :):) Dziekuje Musashi za VAG'owanko. Jako pierwszemu udało mi się załapać na Twoje dobrodziejstwo... Może na następne spotkanie, moja niunia nie będzie już 5cm krótsza :):):):):):)

gdybym nie wyslal jutro telefonu, przypomnij mi prosze. autko musisz koniecznie rozciagnac jak najszybciej :cool1:

Opublikowano

Ja rowniez dzieki za mile spotkanie w tak doborowym towarzystwie :notworthy::hi:, Musashi dzieki za VAG :notworthy: - pomogles mi poznac blizej moja lalunie :cool1:, teraz wiem ze "cialko" ma zdrowe tylko maly zabieg kosmetyczny i bedzie super :naughty: Pepin dzieki za zdjecia. :good:

Wszystkim dzieki za super popoludnie.

Opublikowano

Ja własnie zainwestowalem w nowe oponki yokohama decibel i załozyłem je na nowe felunie:

400087384

Postaram się być na nastepnym spocie abyście zobaczyli jak wygląda w realu ;)

Opublikowano

felgi konkret :good:

Opublikowano

Hmm, ja czekam na nowy model Advanti, może się skuszę.

Pozdro

Opublikowano

Hej PAMPERKI :D od 28 lipca zaczynam urlopik :banan: więc w końcu wpadnę na spocik czy do Poznania czy też do Kalisza no i Pepin wezmę dla ciebie no i może nie tylko dla ciebie :beer1: Musashi nie dostanie bo mu chyba nie smakowało :heat:

Pisać co ze spocikiem w niedzielę :mysli:

Iverson daj znać co z Kaliszem bo również wpadnę a to z tego powodu, że przez dwa tygodnie będę stacjonował w Jarocinie.

Opublikowano

urbik, piwko bylo super , wypite do grilka :good:

o spocie bedziemy myslec chyba na 2 tyg

jakby ktos chcial, w tym tygodniu odbieram najlejki foliowe na tyl auta bede mial ich wiecej,

Opublikowano

panowie to może dojdzie w koncu do tego grila co się kiedyś umawialiśmy .Moja propozycja jest cały czas aktualna :drunk::drinks:

Spocik powiazany z Grilowankiem i może siatkóweczka ,boisko na miejscu przy chacie.

Opublikowano

duluki co z Sobieszowem ? Wpłaciłeś sianko :mysli: Nie wspomnę o Musashim :gwizdanie: Pepin już jest na liście :good:

Opublikowano

Kiedy nastepny spocik?? Chcialbym zawitac i sie przywitac ;):evil:

Opublikowano

duluki co z Sobieszowem ? Wpłaciłeś sianko :mysli: Nie wspomnę o Musashim :gwizdanie: Pepin już jest na liście :good:

ja mam nadzieje zaraz tez bede na liscie, kasa w drodze, o ile oczywiscie organizator :gwizdanie: :notworthy: bedzie wyrozumialy, ja po urlopie przysnalem.

Kiedy nastepny spocik?? Chcialbym zawitac i sie przywitac ;):evil:

nastepny zapowiadacz spotowej obeznosci, jak tam pociecha?