Pawel_Poznan Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siemka chłopaki wy to macie dobrze
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siemka chłopaki wy to macie dobrze czemu mamy dobrze a Ty ?
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siemka chłopaki wy to macie dobrze czemu mamy dobrze a Ty ? ja jutro i pewnie w niedziele bede zapierdalal na reklamacji w solarisie nowe autobusy poprawial jest ich az 11 gnoj jak choler zaraz musze isc spac zeby jutro tam z rana byc dzisiaj cala firma robila nowe elemnty w wy sobie posiedziecie do grugiej przy rozncyh uzywakch ahh pozazdroscic ja tam zawsze piwo z musu pije :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Paweł a na spocie będziesz?? dzisiaj mowie ze bede ale tak naprawde okaze sie jutro ile autobusow zostanie na niedziele ale nawet jezeli bym mial skonczyc kolo 17 to przyjade w lmpach roboczych
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Paweł a na spocie będziesz?? dzisiaj mowie ze bede ale tak naprawde okaze sie jutro ile autobusow zostanie na niedziele ale nawet jezeli bym mial skonczyc kolo 17 to przyjade w lmpach roboczych
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 jestem ciekaw jaka bedzie frekwencja teraz na spocie...
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siemka chłopaki wy to macie dobrze czemu mamy dobrze a Ty ? ja jutro i pewnie w niedziele bede zapierdalal na reklamacji w solarisie nowe autobusy poprawial jest ich az 11 gnoj jak choler zaraz musze isc spac zeby jutro tam z rana byc dzisiaj cala firma robila nowe elemnty w wy sobie posiedziecie do grugiej przy rozncyh uzywakch ahh pozazdroscic ja tam zawsze piwo z musu pije :gwizdanie: chciałbym pic z Toba z takim przymusem to piwko umyj samohcod bo na spocie niemoglem go poznac i do nikogo przykleic teraz juz bede kojarzyc
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 jestem ciekaw jaka bedzie frekwencja teraz na spocie... kto to wie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siemka chłopaki wy to macie dobrze czemu mamy dobrze a Ty ? ja jutro i pewnie w niedziele bede zapierdalal na reklamacji w solarisie nowe autobusy poprawial jest ich az 11 gnoj jak choler zaraz musze isc spac zeby jutro tam z rana byc dzisiaj cala firma robila nowe elemnty w wy sobie posiedziecie do grugiej przy rozncyh uzywakch ahh pozazdroscic ja tam zawsze piwo z musu pije :gwizdanie: chciałbym pic z Toba z takim przymusem to piwko umyj samohcod bo na spocie niemoglem go poznac i do nikogo przykleic teraz juz bede kojarzyc hehe :> bo kola letnie leza w piwnicy :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 22:00_________________________________________________jak czas pozwoli to jutro umyje...
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja bym umył ale pogoda jest taka że po kilkuset metrach znowu ujebawszy
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Have no idea co do zlotu vario miej idee bedzie kox
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Have no idea co do zlotu wymyśl delegacje :gwizdanie:
Suli Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja bym umył ale pogoda jest taka że po kilkuset metrach znowu ujebawszy Ja po kilku bezsensownych próbach podjąłem postanowienie - umyję jak się zima skończy
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Musashi dostales od mnie wiadomosci?
Madas Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja bym umył ale pogoda jest taka że po kilkuset metrach znowu ujebawszy Ja po kilku bezsensownych próbach podjąłem postanowienie - umyję jak się zima skończy no to ciekawe jakim autem do Poznania wpadniesz po ..... :gwizdanie: no ciekawe
Rekomendowane odpowiedzi