Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 czyżby wzrokowe ostrzeżenie sam sie boje
waarren Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Eeee.... no to d*pa Mnie nie bedzie... W niedziele mam ślub znajomej i lipa nistety, a tyle mam tematów do obczajenia, ale za to wypije za wasze zdrówko Pozdr
olesz77 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 a ja nie mogę przybyć :wallbash: do 20 muszę być w Mińsku Mazowieckim :( szkolenie firmowe :doh1: milego spotkania
Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Eeee.... no to pupa Mnie nie bedzie... W niedziele mam ślub znajomej i lipa nistety, a tyle mam tematów do obczajenia, ale za to wypije za wasze zdrówko Pozdr slub w niedziele? moze sie przegapili? z reguly sa w sobote.
duluki Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 no to może i My zrobimy sobie wesele?? wszystko to co na weselu potrzebne Myślę że jak bedzie pogoda to nie bedziemy gnić w murach KK nie ma sensu ,lepiej się gdzieś ruszyć na miasto
variocustoms Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Hihi, widzę, że co niektórzy na forum siedzą Dzięki za spota i bardzo miło było was poznać, jak mój furacz się prezentuje podczas jazdy ?? Mam nadzieję, że nie najgorzej żart
Iverson Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 tez było miło poznać Vario...te kółka cos takie małe ...zakładaj 18" hyhyhy...a tak to kox B7
slaweq Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Ive jaka frekwencja dzisiaj w Poznaniu?
variocustoms Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 17'' będą na 100% (na razie myślę nad wzorem) a 18'' to zbyt BIZARRE dla mnie jak na te dziury
Iverson Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 9 kox fur (10 z audi 80-ale to przypadkowy klient)
Musashi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Hihi, widzę, że co niektórzy na forum siedzą Dzięki za spota i bardzo miło było was poznać, jak mój furacz się prezentuje podczas jazdy ?? Mam nadzieję, że nie najgorzej żart autko super. jak to audi, zreszta
Musashi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 9 kox fur (10 z audi 80-ale to przypadkowy klient) ciekawe kiedy przekroczymy magiczne 10 w sumie stale spotujacych mamy kilkunastu. ale sklad jakos sie wymienia. [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2008, 21:38_________________________________________________ Musashi :hi: hejka
variocustoms Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Panowie, ja wg. możliwości będę stałym bywalcem. Pozdro 4@LL
Musashi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Panowie, ja wg. możliwości będę stałym bywalcem. Pozdro 4@LL super :good: kolejny spocik 28 wrzesnia?
Rekomendowane odpowiedzi