Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ive jesteś dzisiaj na spocie w u nas ?? niestety nie , od środy jestem w Kaliszu dopiero
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 13:39_________________________________________________ spadam na obiadek bede za jakieś 30 minutek a widzisz, do mnie obiadek sam przychodzi pod nosek :gwizdanie: jak będę mieć żonę to też tak ją zaprogramuje to nie tak prosto, umiejetnosci programistyczne nie wystarczaja, trzeba byc hackerem :gwizdanie: dam rade, w końcy z wykształcenia informatyk ze mnie
variocustoms Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 AAAA, to nie zabieram PSa, nie chce mi się podłączać, może następnym razem pogramy w GT
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 AAAA, to nie zabieram PSa, nie chce mi się podłączać, może następnym razem pogramy w GT oki
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Doberek, i jak tam po sobotnich baletach? J nawet spotkałem Maseraka i Kochanka jak wychodziłem o 3 z Post Dali, impreza była wyczesana i oko było na czym powiesić Ive jesteś dzisiaj na spocie w u nas ?? nie no Ive przeciez w mysk wlasnej maksymy: jak to? wszyscy zakochani, siedzą u boków swoich wybranek i się przytulają to jest dobre dla mienktich ruł i cieplych kluchów tylko mientkie ruły i ciepłe kluchy jadą 300km do domu żeby się spotkać z Walentynką ja dzisiaj idę właśnie , ze swoją Walentynką bynajmniej nie w Poznaniu
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Doberek, i jak tam po sobotnich baletach? J nawet spotkałem Maseraka i Kochanka jak wychodziłem o 3 z Post Dali, impreza była wyczesana i oko było na czym powiesić Ive jesteś dzisiaj na spocie w u nas ?? w ZAKu też było całkiem przyjemnie i nawet nikusia spotkałem :polew:
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 nie no Ive przeciez w mysk wlasnej maksymy: jak to? wszyscy zakochani, siedzą u boków swoich wybranek i się przytulają to jest dobre dla mienktich ruł i cieplych kluchów tylko mientkie ruły i ciepłe kluchy jadą 300km do domu żeby się spotkać z Walentynką ja dzisiaj idę właśnie , ze swoją Walentynką bynajmniej nie w Poznaniu eee tam nie wiem o co się Wam rozchodzi
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 AAAA, to nie zabieram PSa, nie chce mi się podłączać, może następnym razem pogramy w GT możesz zabrać dzisiaj tylko nie wiem co żonie powiem bo jedzie ze mną :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 AAAA, to nie zabieram PSa, nie chce mi się podłączać, może następnym razem pogramy w GT możesz zabrać dzisiaj tylko nie wiem co żonie powiem bo jedzie ze mną :gwizdanie: żonie 2 dychy i na zakupy, sam tak mówiłeś
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 to nie tak prosto, umiejetnosci programistyczne nie wystarczaja, trzeba byc hackerem :gwizdanie: dam rade, w końcy z wykształcenia informatyk ze mnie oj ale to nie to samo co c++ czy visual basic....
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 żonie 2 dychy i na zakupy, sam tak mówiłeś chyba zapomniał do tej 2 dopisać 3 zer??!! i twardziela udaje cfaniak :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 to nie tak prosto, umiejetnosci programistyczne nie wystarczaja, trzeba byc hackerem :gwizdanie: dam rade, w końcy z wykształcenia informatyk ze mnie oj ale to nie to samo co c++ czy visual basic.... hmm... ale mimo wszystko spróbuje :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 ale śnieg kurde pada u mnie jeszcze nie
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 AAAA, to nie zabieram PSa wez wez wezme ze 2 koty, to go troche przecwicza
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 żonie 2 dychy i na zakupy, sam tak mówiłeś chyba zapomniał do tej 2 dopisać 3 zer??!! i twardziela udaje cfaniak :gwizdanie: co Ty ....ja daje żonie dwie dychy i ma jeszcze resztę przyprowadzić z zakupów
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 ale śnieg kurde pada ciekawe czy bedzie bialo na spotowisku podziemnym
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 ale śnieg kurde pada ciekawe czy bedzie bialo na spotowisku podziemnym może nie być ....
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 ale śnieg kurde pada ciekawe czy bedzie bialo na spotowisku podziemnym może nie być .... chyba że w AVANTACH trochę zwieziemy na dół
Rekomendowane odpowiedzi