Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ive zawsze jest On-line czy ma sobowtora bo kiedy tu wchodze a jest to coraz czesciej on zawsze jest
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ive zawsze jest On-line czy ma sobowtora bo kiedy tu wchodze a jest to coraz czesciej on zawsze jest nawet jak mnie nie ma to ja i tak jestem
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ive zawsze jest On-line czy ma sobowtora bo kiedy tu wchodze a jest to coraz czesciej on zawsze jest nawet jak mnie nie ma to ja i tak jestem no włąsnie widze niegługo zaczne sie bac tu zagladac
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ive zawsze jest On-line czy ma sobowtora bo kiedy tu wchodze a jest to coraz czesciej on zawsze jest nawet jak mnie nie ma to ja i tak jestem :naughty: to tak jak ja
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 kiedy waracasz Madas26 jutro w nocy ..... możesz w niedziele wpaść na kawę to sobie zobaczysz podłączenia i weź RNS E bo ja i tak nie mam dzięki za VIPA
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 kiedy waracasz Madas26 jutro w nocy ..... możesz w niedziele wpaść na kawę to sobie zobaczysz podłączenia i weź RNS E bo ja i tak nie mam dzięki za VIPA jakiego Vipa ??
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no tak ale RNS-E lezy na połce i polecy tak dłgo az nie skompletuje wszystkiego czyli zostało mi dvd w tym tygodniu sie zastanowie jakie a do tej pory chciałem zobaczyc co mialem np ta navigacje navi+ mozna wczesniej smialo montowac rns-e, a reszte domontowac pozniej, u ciebie tak jak tobei mowilem to chwila roboty [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 21:22_________________________________________________ kiedy waracasz Madas26 jutro w nocy ..... możesz w niedziele wpaść na kawę to sobie zobaczysz podłączenia i weź RNS E bo ja i tak nie mam dzięki za VIPA wstawimy tobie od pawla navi+
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 kiedy waracasz Madas26 jutro w nocy ..... możesz w niedziele wpaść na kawę to sobie zobaczysz podłączenia i weź RNS E bo ja i tak nie mam dzięki za VIPA jakiego Vipa ?? kolor fioletowy mają VIPY
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no tak ale RNS-E lezy na połce i polecy tak dłgo az nie skompletuje wszystkiego czyli zostało mi dvd w tym tygodniu sie zastanowie jakie a do tej pory chciałem zobaczyc co mialem np ta navigacje navi+ mozna wczesniej smialo montowac rns-e, a reszte domontowac pozniej, u ciebie tak jak tobei mowilem to chwila roboty ale ja mam tylko wyjmaki do navi+ do RNS-E niemam i za jednym razem jak juz wszystko bedzie chciec podłaczyc wszystko dzis np sie dowiedziałem ze ja niebede musiał jednak podłanaczac can po zegarach bo u mnie juz jest od nawet teraz pokazuje wszystko na fisie a niewiedzialem o co z tym chodzi na poczatku hehehe człowiek cały czas sie uczy a ja juz schematy przygotowałem do podłaczenia tego ale niewazne moze masz racje Musashi podłącze jak wszystko przyjdzie wiec i tak musze czekac na kabelki od novika i mobilem no i oczywiscie na tv tuner od Adamooo[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 21:27_________________________________________________ kiedy waracasz Madas26 jutro w nocy ..... możesz w niedziele wpaść na kawę to sobie zobaczysz podłączenia i weź RNS E bo ja i tak nie mam dzięki za VIPA jakiego Vipa ?? kolor fioletowy mają VIPY niewiedziałem a twoj różowy co oznacza
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 niewiedziałem a twoj różowy co oznacza a jak myślisz
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 niewiedziałem a twoj różowy co oznacza a jak myślisz żigolo :polew: :>
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 niewiedziałem a twoj różowy co oznacza a jak myślisz żigolo :polew: :> :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 różowa landrynka Ta to jest dobre
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 różowa landrynka Ta to jest dobre ale nie że lubimy chłopców
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 A Rożowym sie jest od ilosci wiadomosci czy od lat w klubie
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 A Rożowym sie jest od ilosci wiadomosci czy od lat w klubie miedzyinnymi od ilości postów
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 A Rożowym sie jest od ilosci wiadomosci czy od lat w klubie miedzyinnymi od ilości postów to ja bede na mistrzostwa swiata różowy
Rekomendowane odpowiedzi