Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 o ktorej w tym turku? ile czasu potrzebujecie zeby dojechac ? :naughty: ja niestety nie dam rady dojechać ;( jedynie spocik wirtualny mi pozostaje
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 co tam robaczki ...podróż była świetna ...jechałem z niejakim "szajbusem" a gdzie byliscie ? w Kaliszu ..... piękne miasto
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Cze Musashi :> Mamy okazję właśnie pięknie obserwować jak Azunia bawi się z Adasiem jak lisiczka z myszką ja myszka ? :polew: :polew: :polew:
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Cze Musashi :> Mamy okazję właśnie pięknie obserwować jak Azunia bawi się z Adasiem jak lisiczka z myszką masz coś do lisiczek Suli [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:32_________________________________________________ ja myszka ? :polew: :polew: :polew: aco? wolisz być kotkiem?!
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Azunia coo? no coś tam piszą że coś teges z Tobą .....Adaś i Azunia .....
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 nie lubie zabaw kotek - myszka a jakie lubisz? Azunia coo? no coś tam piszą że coś teges z Tobą .....Adaś i Azunia ..... ze mną wszystko ok, Adaś ze mną rozmawia sobie, no nie Adas?!
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 nie lubie zabaw kotek - myszka a jakie lubisz? Azunia coo? no coś tam piszą że coś teges z Tobą .....Adaś i Azunia ..... ze mną wszystko ok, Adaś ze mną rozmawia sobie, no nie Adas?! tak, wlasnie tak, rozmawiamy sobie :gwizdanie: jakie lubie ? kotek - kotka :>
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ale ja też jestem Adaś i Deszczyk też jest Adaś
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja jestem grzeczną dziewczynką :naughty: ale ja też jestem Adaś i Deszczyk też jest Adaś i co w związku z tym?
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja jestem grzeczną dziewczynką :naughty: grzeczna kotka czy lisiczka :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja jestem grzeczną dziewczynką :naughty: ale ja też jestem Adaś i Deszczyk też jest Adaś i co w związku z tym? no właśnie nie wiem ..... musisz z nami też sobie rozmawiać
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja jestem grzeczną dziewczynką :naughty: ale ja też jestem Adaś i Deszczyk też jest Adaś i co w związku z tym? no właśnie nie wiem ..... musisz z nami też sobie rozmawiać czyżbym wyczuwała nutkę zazdrości o Adasia?
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja jestem grzeczną dziewczynką :naughty: grzeczna kotka czy lisiczka :gwizdanie: lisiczka na codzień, a co wieczór.... tajemnica [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:48_________________________________________________ Adas o Adasia ? no co?
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja lubie jak ze mną też się sobie rozmawia
Azunia Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja lubie jak ze mną też się sobie rozmawia możemy porozmawiać, jak brak ci towarzystwa
Madas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja lubie jak ze mną też się sobie rozmawia możemy porozmawiać, jak brak ci towarzystwa ok ..... co mieliście na obiadek
Rekomendowane odpowiedzi