Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no pasują Ci dzieci..... pozdrów IZĘ od madaska i złoż życzenia urodzinowe dzięki za życzonka , pozdrów Weronikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 eee wolę dzieci znajomych, za mlody jeszcze jestem , tu na zdjęciu też z Julką mojej koleżanki (nazywam ją biedroneczka hyhy) nie boi się takiego wooya ? PS. Co to sa wiadomości obok avatarka .. bo piszę i piszę i ciągle tyle samo mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Hehe Julka Twoja mi się przypomniała dzisiaj, fajny, radosny brzdąc kochający mirindę , mogę ją wziąć na przechowanie i tu się mylisz he hem bo fante a nie mirinde :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nie boi się takiego wooya ? została tak przekupiona , że na krok mnie nie odstępuję wczoraj Julka wsysała mirindę , stad mój błąd sorky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nikus zakładzik może być o to że stawiam flaszke jak madas w 10 kolejkach rzuci więcej niż 85pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ive, a kiedy do nas wpadniesz na kawkę? młodej jeszcze nie widziałeś, chyba że z wczorajszego zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Hehe Julka Twoja mi się przypomniała dzisiaj, fajny, radosny brzdąc kochający mirindę , mogę ją wziąć na przechowanie i tu się mylisz he hem bo fante a nie mirinde :gwizdanie: fante ubustwia ale jak nie ma to i mirynde uwielbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ive, a kiedy do nas wpadniesz na kawkę? młodej jeszcze nie widziałeś, chyba że z wczorajszego zdjęcia może zrobimy spota u Was w domku hyhyhy , zdjęcia nie widziałem , jedynie na glosowaniu jak była malutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ive, a kiedy do nas wpadniesz na kawkę? młodej jeszcze nie widziałeś, chyba że z wczorajszego zdjęcia może zrobimy spota u Was w domku hyhyhy , zdjęcia nie widziałem , jedynie na glosowaniu jak była malutka to cofnij sie o pare stron tam jest jej foteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 eee wolę dzieci znajomych, za mlody jeszcze jestem , tu na zdjęciu też z Julką mojej koleżanki (nazywam ją biedroneczka hyhy) nie boi się takiego wooya ? PS. Co to sa wiadomości obok avatarka .. bo piszę i piszę i ciągle tyle samo mam ? one sie zwiekszaja jak sie wypowiadasz w dzialach na forum technicznym... nabij ponad 100 a my Cie zaróżowimy jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nikus zakładzik może być o to że stawiam flaszke jak madas w 10 kolejkach rzuci więcej niż 85pkt ok ale jak rzucę to flaszka dla mnie na potrzeby spotowe ?? [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 18:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 oto moja kobitka masz Ive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 oczywiscie Adam zrobimy ja na miejscu [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 18:28_________________________________________________lece do domku bede za 20 min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 oczywiscie Adam zrobimy ja na miejscu no nie wiem czy zrobimy bo 85 pkt to cięzko mi będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ale jak nie rzucisz 85pkt to Ty stawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ale jak nie rzucisz 85pkt to Ty stawiasz ok ale Finke tym razem żebyśmy my mieli co pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no no znaczy może być czy whisky?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jasne ze moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jasne ze moze a Ty pijesz Finlandie myślałem że tylko Jaśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi