Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 się nie dziwię po takim błocie i syfie ogólnym :gwizdanie: dawno go nie myłem więc przydało mu sie troszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 się nie dziwię po takim błocie i syfie ogólnym :gwizdanie: dawno go nie myłem więc przydało mu sie troszku ja staram się myć furkę raz w tyg na bezprzewodowej i raz w miesiącu na ręcznej z woskiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? :polew: miało być bezdotykowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja swoja umyje na zlot dopiero... nie oplaca sie teraz... na lans nie jezdze, 18" leza w piwnicy... sami rozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? taka bez węża do wody :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? :polew: miało być bezdotykowej wiem specjalnie zapytalem... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? taka bez węża do wody :polew: o kurde płacze ze śmiechu :polew: a chciałem zmienić .....nie zmieniam jest klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bezprzewodowej? a jaka to? taka bez węża do wody :polew: o kurde płacze ze śmiechu :polew: a chciałem zmienić .....nie zmieniam jest klimat :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 nie zmieniaj bedzie dla potomnych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Uciekam, do zobaczenia o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja też zaraz się ubieram i po Wentylka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja też zaraz się ubieram i po Wentylka :gwizdanie: to dokad Ty jedziesz? w lubuskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja też zaraz się ubieram i po Wentylka :gwizdanie: to dokad Ty jedziesz? w lubuskie? na auchan w komornikach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 lee to niedaleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakieś dwa kilometry ...przy okazji shake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jakieś dwa kilometry ...przy okazji shake narobiles mi ochoty na maca... tez podskocze mam pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no shake to ja uwielbiam - czekolade albo truskawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no shake to ja uwielbiam - czekolade albo truskawkę ja truskawke albo wanilie - PYSZKA [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 15:04_________________________________________________wlasnie na naszej klasie kumpel dodal zdjecie S8... zaprosilem do klubu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dawaj go pojeździmy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi