Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 przydaloby sie udokumentowac przejazd [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:12_________________________________________________ czy ktoś byłby chętny nan dużą magesową naklejkę na bok auta .. bo mnie kusi .. a by była jeda paczka ... chpdz o taką z działu gadżętowego ok 80cm? na przejazdy przez miasto jak znalazl
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 przydaloby sie udokumentowac przejazd Ja pamiętam pierwsze otwarcie sezonu tuningowego w Poznaniu jakieś 5-6 lat temu.. kumpel jechał moją VB a ja wisiałem z kamerką przez okno ...
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 widze masz juz doswiadczenie czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mogę być statystą, biorę 100zł /h
Musashi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 widze masz juz doswiadczenie czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie: dobra nie musicie prosic, niech bedzie, bede rezyserem kto na ochotnika, przeprowadza ze mna nabór statystek
Iverson Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 dobra mogę być prezesem , a co do statystek-to mam dobry gust,nabór rozpoczęty
pawlik79 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 mi to jest obojetne, mozemy jechac kolumna z sw jerzego do pestki, moge byc ostatni, bede zamykał kolumne. W Pestce podobno jest też dobre jedzonko .. tylko muszę zadzwonić do fryzjera i zapytać na kogo się powołać i kogo szukać w jakiejś restauracji ... to tylko jako alternatywa postarm sie coś dowiedzieć ... a moze bedzie znał wyniki meczów najbliższej kolejki, chetnie obstawie
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 widze masz juz doswiadczenie czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie: dobra nie musicie prosic, niech bedzie, bede rezyserem kto na ochotnika, przeprowadza ze mna nabór statystek dobra mogę być prezesem , a co do statystek-to mam dobry gust,nabór rozpoczęty zapomnieliście o producencie ja nim nie mogę być bo producent sponsoruje film a potem czeka na zyski a z przejazdu ciężko o zyski, w kinie nie puszczą .....podejrzewam że na lekcji etyki jak nie jeździć po mieście.
marinero Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 widze masz juz doswiadczenie czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie: dobra nie musicie prosic, niech bedzie, bede rezyserem kto na ochotnika, przeprowadza ze mna nabór statystek od slowa statystka do slowa statek nie daleko wiec jestem jedynym w swoim rodzaju fachowcem w doborze prywatnych haremikow i ta zaszczytna funkcja powinna nalezec do mnie - pozatym wszytskie blachary poleca na BMW!!!
Musashi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 widze masz juz doswiadczenie czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie: dobra nie musicie prosic, niech bedzie, bede rezyserem kto na ochotnika, przeprowadza ze mna nabór statystek od slowa statystka do slowa statek nie daleko wiec jestem jedynym w swoim rodzaju fachowcem w doborze prywatnych haremikow i ta zaszczytna funkcja powinna nalezec do mnie - pozatym wszytskie blachary poleca na BMW!!! okey zajmiesz sie blacharami
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 dzień dobry !!! Widze że od samego rana tylko panienki Wam w głowie
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 do pracy się zabierać bo niestety panienki kosztują
Musashi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 do pracy się zabierać bo niestety panienki kosztują potrafisz sciaGnac na ziemie
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 co znaczy Marcinku scianac???
Pepin Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 co znaczy Marcinku scianac??? za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi
Musashi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 co znaczy Marcinku scianac??? za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 co znaczy Marcinku scianac??? za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi zwracam honor moje gapiostwo ale 30 min temu wstałem i jeszcze percepcja nie pracuje jak trzeba
Musashi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 co znaczy Marcinku scianac??? za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi zwracam honor moje gapiostwo ale 30 min temu wstałem i jeszcze percepcja nie pracuje jak trzeba ja wstalem 40 min temu.i wlasnie sie do roboty zbieram
Iverson Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 ł[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 13:02_________________________________________________dzisaj rusza Monster Garage u Marinero-trzymajcie kciuki żebym wyjechał.
Rekomendowane odpowiedzi