Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dostałęm dzisiaj sms-a: Kup pralkę .. jak będziesz wracał z pracy .. może ktoś ma jakiś sklepik AGD to byśmy może interes zrobili ? i szukam hydraulika, który przesunie grzejnik i najlepiej bez spuszczania wody czyli może zamrozić koniec rurki
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 pepin wysłałem na gg link do scorpiona[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:36_________________________________________________pepin co do pralki to mam gościa z nowymi w dobrej cenie tylko za gotówkę jak chcesz to dam Ci namiary
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 http://www.altavista.com/image/results?itag=ody&q=pisces+astrology+sign&mik=photo&mik=graphic&mip=all&mis=all&miwxh=all proszę madas
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ja muszę sobie jakąś rybkęposzukać moze Nemo
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 http://www.altavista.com/image/results?itag=ody&q=pisces+astrology+sign&mik=photo&mik=graphic&mip=all&mis=all&miwxh=all proszę madas dzieki tyle tego jest że ciężko coś wybrać
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nemo dlaczego nie, taki wesołek jak madas, w sam raz pasuje tylko znak jest Ryby a nie rybka
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nemo dlaczego nie, taki wesołek jak madas, w sam raz pasuje tylko znak jest Ryby a nie rybka można zrobić Nemo razy dwa
Pepin Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 pepin wysłałem na gg link do scorpiona[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:36_________________________________________________pepin co do pralki to mam gościa z nowymi w dobrej cenie tylko za gotówkę jak chcesz to dam Ci namiary to poczekam na model ostateczny ... bo ma mieć to i tamto ... :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pepin nie ma problemu, callnij to wyślę Ci wizytówkę [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:55_________________________________________________Pepin ładnie Ci to wyszło, jak reszta w to pójdzie tj w podpis to będzie git
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 mnie tam znaki zodiaku nie kreca co za roznica jaki :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Spadam dobrej nocy [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:03_________________________________________________ szukam coś fajnego dla siebie ja znalazłem fajnych pamprow ale nieumiem ich wkleic u siebie
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 adas znak z zodiaku ma znaczenie w relacjach między ludzkich i w kwestji charakteru uwierz mi [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:06_________________________________________________kwestii chyba miało być
Rekomendowane odpowiedzi