Madas Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 ale ja naprawde jestem po liceum ekonomicznym kierunek "rachunkowość i ekonomika przedsiębiorstw rolnych"
Musashi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 hehe, jak bede chcial przekwalifikowac siebie na rolnika, a a4 na traktor (diesel juz jest)to wiem gdzie sie zglosic bede mial wiekszy profil opon
Yelo Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 hehe, jak bede chcial przekwalifikowac siebie na rolnika, a a4 na traktor (diesel juz jest)to wiem gdzie sie zglosic bede mial wiekszy profil opon A jakie szerokie laczki z tyłu
Musashi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 hehe, jak bede chcial przekwalifikowac siebie na rolnika, a a4 na traktor (diesel juz jest)to wiem gdzie sie zglosic bede mial wiekszy profil opon A jakie szerokie laczki z tyłu lans max, nie?
marinero Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ale ja naprawde jestem po liceum ekonomicznym kierunek "rachunkowość i ekonomika przedsiębiorstw rolnych" HIHI - to ja jedyny jestem spec od transportu - skonczylem kierunek - transport ............ kierunek nawigacja!! spoko wezmę Cie na przeszkolenie :gwizdanie: ja tez poprosze X 2!! w wykropkowanym prosze sobie wstawic morski!!!! :polew:
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 bieżnik pewnie też niczego sobie hehe a jeżeli będę mógł pomóc w uprawie np, pszenżyta bądź też gryki czy rzepaku polecam się na przyszłość. :>[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 09:29_________________________________________________mam hehe, jak bede chcial przekwalifikowac siebie na rolnika, a a4 na traktor (diesel juz jest)to wiem gdzie sie zglosic bede mial wiekszy profil opon mam jeszcze jeden zawód ale nie wiem czy komuś się przyda no chyba że coś produkuje
Musashi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 HIHI - to ja jedyny jestem spec od transportu - skonczylem kierunek - transport ............ kierunek nawigacja!! w wykropkowanym prosze sobie wstawic morski!!!! :polew: też mi coś, nawigacja, na morzu nie ma ścieżek, labiybtów nie można się zgubić. w obojętnie która storne popłyniesz dotrzesz na miejsce :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Październik 2008, 12:59_________________________________________________BTW marinero szczuje i szczuje tymi fankami.
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ja dzisiaj bez Adiczki B7 bo u lekarza na rozrządzie jest i wymianie filtrów i oliwy. Dwa dni będą go trzymać.....
variocustoms Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ja w sobotę na kanał bo podczas jazdy i skręcie w prawo dzwoni i miga kontrolka od pasów, już się zaczynam martwić, że lewy pośladek cięższy od prawego i czujnik w fotelu głupieje.
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 to nie możesz na stojąco jeździć?....nie bdzie wtedy dzwonić hehe
Musashi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ja dzisiaj bez Adiczki B7 bo u lekarza na rozrządzie jest i wymianie filtrów i oliwy. Dwa dni będą go trzymać..... dwa dni? silnik beda wyciagac czy co?
variocustoms Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Wezmą co lepsze graty i wsadzą do innej B7ki , mojej matce kiedyś tak rozkradli Lexusa GS300
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Wezmą co lepsze graty i wsadzą do innej B7ki , mojej matce kiedyś tak rozkradli Lexusa GS300 nie ale dzisiaj nie zdąża rozebrać porobić i złożyć do 18 godz.
Musashi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 dlaczego nie umowiles sie na rano? wymiana rozrzadu to max 5 godz. olej filtry max godzina.
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 dlaczego nie umowiles sie na rano? wymiana rozrzadu to max 5 godz. olej filtry max godzina. tzn oni jak się uda dzisiaj zadzwonią po odbiór ale uczulił że może to być jutro jak się nie wyrobią, oddaje do nich auta od kilku lat i nigdy nie było problemu z nimi..
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 siema ekipa...widzę , że ostre rezania w tych waszych bi seven...oby dobrze zrobili
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 siema siema Tom widze że z pracy wróciłeś .....zmęczony??
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 eee...nie tylko obiadu se nie zamówilem , a nie chce mi się nic robić...przydałaby mi się tutaj 2 kobieta
Madas Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 2? a gdzie pierwsza ....wyjechała??
Iverson Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 1 jest w Tarnobrzegu...no na stałe tu nie mieszkam Adaś
Rekomendowane odpowiedzi