Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats :shocked: nie zaskoczył Ci co ?? czy to co tam pisze to prawda? 10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Idę bo żona na mnie zła i nie chcę już przeginać z forum - chociaż wieczorami będę spokojniejszy Jutro od rana wapdnę BTW Kuredu to bardzo fajny towarzysz na wypady autostradowe i sprawny poganiacz
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas zerknij... na ogolnopolskim w watku dot. Bukowiny tez mam dac info? mozesz ale nie pisz "tanszy" :polew: :polew:
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a co myślałeś że fałsz :gwizdanie: pierwsza czwórka to MY WLKP
kamosor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas wierzę Ci i nie mam pretensji-pociągne z paputa w kompa
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a co myślałeś że fałsz :gwizdanie: pierwsza czwórka to MY WLKP :kox:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas wierzę Ci i nie mam pretensji-pociągne z paputa w kompa wyślij mi PW teraz i zobacze ...co jest a raczej co będzie
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 moderatore.. a mojego zdjecia zadnego nie bylo ze spotu ? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 moderatore.. a mojego zdjecia zadnego nie bylo ze spotu ? :gwizdanie: no właśnie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Idę bo żona na mnie zła i nie chcę już przeginać z forum - chociaż wieczorami będę spokojniejszy Jutro od rana wapdnę BTW Kuredu to bardzo fajny towarzysz na wypady autostradowe i sprawny poganiacz nie to co my...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats :shocked nie jest tak żle Poznań na 3 miejscu :kox: do wakacji szczelymy na 1 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Idę bo żona na mnie zła i nie chcę już przeginać z forum - chociaż wieczorami będę spokojniejszy Jutro od rana wapdnę BTW Kuredu to bardzo fajny towarzysz na wypady autostradowe i sprawny poganiacz nie to co my... ja czasem jak trzeba to myknę szybciej ...ale ostatnio to rzadko
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Idę bo żona na mnie zła i nie chcę już przeginać z forum - chociaż wieczorami będę spokojniejszy Jutro od rana wapdnę BTW Kuredu to bardzo fajny towarzysz na wypady autostradowe i sprawny poganiacz nie to co my... ja czasem jak trzeba to myknę szybciej ...ale ostatnio to rzadko dzisiaj było szybko :naughty:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Idę bo żona na mnie zła i nie chcę już przeginać z forum - chociaż wieczorami będę spokojniejszy Jutro od rana wapdnę BTW Kuredu to bardzo fajny towarzysz na wypady autostradowe i sprawny poganiacz nie to co my... ja czasem jak trzeba to myknę szybciej ...ale ostatnio to rzadko ja ostatnio na autostradzie sobie 140 jechalem :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 moderatore.. a mojego zdjecia zadnego nie bylo ze spotu ? :gwizdanie: za blisko siedziales, a mnie sie wstawac nie chcialo
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats :shocked :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no ba kto jak kto,ale my.... :kox: debeściaki :gwizdanie:
tetis Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja ostatnio na autostradzie sobie 140 jechalem :gwizdanie to poszalałeś :hahaha:
Rekomendowane odpowiedzi