puertoss Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Puerto sprawdzałeś niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... jak wroce do pracy to sprawdze o ile Cie to będzie jeszcze interreererere [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________ Ktoś kiedyś napisał, że moc samochodu poznaje się nie po felgach, spojlerach czy wydechu tylko po wielkości tarcz hamulcowych. Będzie pan zadowolony mam taka nadzieje szukał szukał i w końcu znalazł... w poniedziałek po nie jade to sie okaże.... :gwizdanie: wujek o kolegach nie pamietasz pamietasz pamietasz.... jak gość bedzie miał wiecej to biere bez gadania
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Puerto sprawdzałeś niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... jak wroce do pracy to sprawdze o ile Cie to będzie jeszcze interreererere lipa musze to nabyć w tym tygodniu, bo juz jeżdze z wirusem na FISie i mnie to wpienia
puertoss Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Puerto sprawdzałeś niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... jak wroce do pracy to sprawdze o ile Cie to będzie jeszcze interreererere lipa musze to nabyć w tym tygodniu, bo juz jeżdze z wirusem na FISie i mnie to wpienia tamto 250pln brutto to raczej dobra cena... tak mi sie wydaje za kpl. oczywiście
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Puerto sprawdzałeś niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... jak wroce do pracy to sprawdze o ile Cie to będzie jeszcze interreererere lipa musze to nabyć w tym tygodniu, bo juz jeżdze z wirusem na FISie i mnie to wpienia tamto 250pln brutto to raczej dobra cena... tak mi sie wydaje za kpl. oczywiście też tak sądze
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... rzuc palenie.... papierochow
puertoss Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... rzuc palenie.... papierochow chyba bedzie trzeba
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 niestety do środy nie dam rady bo jestem na L4 przechodze komplex badania... rzuc palenie.... papierochow chyba bedzie trzeba łiii zajmij sie tym co w zyciu naprawde wazne! TUNINGOWANIEM!!!!! szybciej na skarpety odlozysz
puertoss Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 sesesese 312 mmilimetre :evil: :evil: P.S. niestety tylko jedno auto..
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 sesesese :evil: :evil: P.S. niestety tylko jedno auto.. tzn jak jedno auto? co masz na mysli??
puertoss Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 sesesese :evil: :evil: P.S. niestety tylko jedno auto.. tzn jak jedno auto? co masz na mysli?? miałem na myśli że gość miał tylko jedno auto po bliskim spotkaniu a nie milion na placu
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 sesesese :evil: :evil: P.S. niestety tylko jedno auto.. tzn jak jedno auto? co masz na mysli?? miałem na myśli że gość miał tylko jedno auto po bliskim spotkaniu a nie milion na placu aaa
puertoss Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jutro dopiero dotrą do mnie.... heble + lekka gleba pójdzie za jednym rzutem
puertoss Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 poprawiam serie . . . "robioną przez młodych konstruktorów którzy sie chcieli wykazać" :polew:
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 poprawiam serie . . . "robioną przez młodych konstruktorów którzy sie chcieli wykazać" :polew: i tak potem tlukli kórwa to gówno a ludzie to kupowali jebbbane gówno!!
puertoss Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 poprawiam serie . . . "robioną przez młodych konstruktorów którzy sie chcieli wykazać" :polew: i tak potem tlukli kórwa to gówno a ludzie to kupowali jebbbane gówno!! święte słowa!!!! :polew: :polew: :polew: :polew:
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ach tem mrogal i jego expresja :polew:
puertoss Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ach tem mrogal i jego expresja :polew: niestety muszę Cie zgasić to nie ekspresja mrogala.... to cytat!!!
Rekomendowane odpowiedzi