puertoss Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 może i tak... trzeba by obok siebie stanąć... P.S. (tylko nie wiem czy dalej Kowi ma ten sam zestaw czy już coś nie zmodził??? )
paput Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 może i tak... trzeba by obok siebie stanąć... P.S. (tylko nie wiem czy dalej Kowi ma ten sam zestaw czy już coś nie zmodził??? ) trytytki pewnie :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 może i tak... trzeba by obok siebie stanąć... P.S. (tylko nie wiem czy dalej Kowi ma ten sam zestaw czy już coś nie zmodził??? ) trytytki pewnie :gwizdanie: dobre :polew: :polew:
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 z przodu mam inne sprężyny :gwizdanie: Paput łbie sam jesteś tyrtytka :wallbash:
paput Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 z przodu mam inne sprężyny :gwizdanie: Paput łbie sam jesteś tyrtytka :wallbash: żarcik świąteczny
mrogal Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 może i tak... trzeba by obok siebie stanąć... P.S. (tylko nie wiem czy dalej Kowi ma ten sam zestaw czy już coś nie zmodził??? ) trytytki pewnie :gwizdanie: dobre :polew: :polew: jeszcze z 0,5 cm sie uklepia
_Solar_ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 już się chyba uklepało dzis widziałem pod blokiem lezy sucz na glebie
puertoss Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 już się chyba uklepało dzis widziałem pod blokiem lezy sucz na glebie z tymi swoimi gwintami to teraz sie możecie schować... jakbyś go nie skręcił to i tak przy moim to koza [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 18:47_________________________________________________taka gleba że bez gleby ale siedzi
puertoss Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania
paput Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki
puertoss Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie
mrogal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie wez te baloniaste kola zlikwiduj
paput Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie wez te baloniaste kola zlikwiduj włąsnie jaki masz profil? to je 45 czy 50? bo wygląda na 50 a jak dasz niżej to znowu glaby zbraknie
pastaldo Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie wez te baloniaste kola zlikwiduj chociarz nie będzie co troche felg prostował
paput Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie wez te baloniaste kola zlikwiduj chociarz nie będzie co troche felg prostował a kto prostuje
pastaldo Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 czasami na moich 195/65R15 jak sie przyjebie w jakims dołku to ma sie wrażenie że sie pół zawiechy zostawi a nie na tych wazych kołach drabiniastych z cienką skarpetką
mrogal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 czasami na moich 195/65R15 jak sie przyjebie w jakims dołku to ma sie wrażenie że sie pół zawiechy zostawi a nie na tych wazych kołach drabiniastych z cienką skarpetką jak sie na plastelinie toczy to sie dyga :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 teraz jest 45 z 225 ale jak wpadnie 18' z RS6 na niższym profilu to i gleby powinno starczyć w ogólnym rozrachunku [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 17:23_________________________________________________ teraz tylko te tarcze z tyłu są (małe?! ) ale są nowe i klocki wiec.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________papucik dawaj no tu swojej sucz fote z boku do porównania bere takie sprężynki dobre są.... jak dobrze się na allegro przyczaisz to można wyrwać w dobrej cenie wez te baloniaste kola zlikwiduj chociarz nie będzie co troche felg prostował a kto prostuje np. ja co sezon :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi