mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox
puertoss Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. )
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. ) poka foto tego coolera
wojciu0308 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 no własnie dopoki jest dobrze to jest dobrze
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. ) Furka, zacna i ładnie się z modami zaczyna, jaki ten coolerek, boczny? czy FMIC?
Fryta Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 no przelot konkret, powodzonka i dawaj więcej zdjęć
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. ) Furka, zacna i ładnie się z modami zaczyna, jaki ten coolerek, boczny? czy FMIC? meczy wora z FMICem
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. ) Furka, zacna i ładnie się z modami zaczyna, jaki ten coolerek, boczny? czy FMIC? meczy wora z FMICem Weź go Rogal, nastaw na dobre tory, niech idzie za Twoim przykładem
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zapowiada sie znowu kolejny ciekawy sprzecik powodzonka w modach kolorek tylko to 2,5TDI ale prznajmniej w Q dopoki sie nie zejsra jest kox narazie nie moge źle powiedziec o tym 2,5 nic sie nie dzieje... zobaczymy przez ile.... teraz małe poprawki i programik.. mam pytanie czy zmieszcze intercooler od A6 C5 2,5 TDI między swoje chłodnice żeby z niczym nie kolidowało????? (prosze o konkretne odp. ) Furka, zacna i ładnie się z modami zaczyna, jaki ten coolerek, boczny? czy FMIC? meczy wora z FMICem Weź go Rogal, nastaw na dobre tory, niech idzie za Twoim przykładem gwinta nie chce kola w min. 18 zoll nie chce , duzo ma ori wypasu, chce isc w jakas moc w tym AKNie ale ogolnie bardzo pozytywny z niego herbatnik
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________ poka mu jak sie fmicka kołuje nie boj zaby on nie z lasu wi jak sie take tematy zalatwia tylko cos rząchał ze mój FMIC za maly do 2,5 bo ona ma 2x smic
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok to weź zdaj relacje, bo ja musze u siebie wydech poprawic to moze którys tłumik bym wyrzucił
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________ poka mu jak sie fmicka kołuje nie boj zaby on nie z lasu wi jak sie take tematy zalatwia tylko cos rząchał ze mój FMIC za maly do 2,5 bo ona ma 2x smic no to moze Dual FMIC [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor
Fryta Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________ poka mu jak sie fmicka kołuje nie boj zaby on nie z lasu wi jak sie take tematy zalatwia tylko cos rząchał ze mój FMIC za maly do 2,5 bo ona ma 2x smic no to moze Dual FMIC [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor ten to rządzi
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok to weź zdaj relacje, bo ja musze u siebie wydech poprawic to moze którys tłumik bym wyrzucił a co masz kopmlet z katem???[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________ albo taki jak Igor cichaj tam bo zaraz Gutek bedzie realizowal
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________ poka mu jak sie fmicka kołuje nie boj zaby on nie z lasu wi jak sie take tematy zalatwia tylko cos rząchał ze mój FMIC za maly do 2,5 bo ona ma 2x smic no to moze Dual FMIC [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor ten to rządzi to przypomnijcie sobie FMIC DżoDżo Mrogal u mnie seria bez kata odkąd mam auto
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu no wlasnie chyba jutro nawiedze wydaje mi sie ze jest ok [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________ poka mu jak sie fmicka kołuje nie boj zaby on nie z lasu wi jak sie take tematy zalatwia tylko cos rząchał ze mój FMIC za maly do 2,5 bo ona ma 2x smic no to moze Dual FMIC [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor ten to rządzi to przypomnijcie sobie FMIC DżoDżo Mrogal u mnie seria bez kata odkąd mam auto od dżo dżo swiniaka kojarze nie masz kata to fajnie Ci gwiżdze na wolnych
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Na postoju to gwizdze, ale podczas jazdy ja nie słysze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi