Anthrax Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Witam serdecznie w moim pierwszym wątku! Chciałem przedstawić moją piękną Panią A4 Avant. Autko posiada moc 180 KM, ma sportowy wydech o średnicy 2 x 80 mm. Alufelgi 15 cali. Jedyną modyfikacją jest podświetlana gałka skrzyni biegów. Niestety nie mam jej fotki. Na pewno wkrótce się pochwalę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich członków klubu Anthrax
ykk Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Swietne auto! :th: Zmien kierunki w blotnikach fele na jakies 17 lub 18 no i ja bym wymalowal dokladki na srebrno. Ten wydech tez taki troszke malo "dyskretny" wrecz powiedzial bym "wulgarny" ale to tylko moja opinia..
Gość spedyt Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ładny avant Zmiana felg zdecydowanie wpłynie na poprawę wyglądu :th:
Gość NUTI Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Piękny Avancik, większy felunek i będzie git.
T-żółw Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 1.8T + = avancik tym bardziej ruly za dlugie - na mój gust i fele nijakie i male zmienisz i bedzie
Gość rob Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 pięknie, pięknie, ale te fele takie biedne, tak jak koledzy piszą, zainwestuj w coś większego
schiller Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Jedyną modyfikacją jest podświetlana gałka skrzyni biegów. jak to? przeciez po pierwsze masz wiecej mocy czyli pewnie jakis chips siedzi po drugie swiatla z przodu i z tylu sa juz po II lifcie no i po trzecie te straszne kominy z tylu. oprocz tego i felg bardzo sliczny avancik :th: a i co ci sie z tylnia wycieraczka stalo?
Motor Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Ciekawe auto ma kolega Jest czym quattro napędzić :th: Mało jest takich B5 . Już światełka wyrezane,spryskiwacze jak w S4. :> Gratulacje :oklaski:
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 ciezko dostac taka wersje felgi zmien na wieksze
Cuber Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 po drugie swiatla z przodu i z tylu sa juz po II lifcie tylko przednie sa po II lifcie, tylnie są po pierwszym takie małe Ot hihihOgólnie bardzo ładny Avancik, silniczek po chipsie nono musi ładnie chodzić , felgi do zmiany te sobie zostaw jako zimówki
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 cuber silniczek jest jeszcze przed czipsem
Cuber Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 cuber silniczek jest jeszcze przed czipsem to były takie silniki w budzie b5 1,8 T o mocy 180 koników?
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 cuber silniczek jest jeszcze przed czipsem to były takie silniki w budzie b5 1,8 T o mocy 180 koników? tak,tyle ze bardzo ciezko na taki trafic
Cuber Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 tak,tyle ze bardzo ciezko na taki trafic własnie poszukałem i zgadza sie były.... w takim razie mega wymiatacz hehehe
TTom3k Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Niezla moc! W ten samochod warto inwestowac:)
schiller Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 po drugie swiatla z przodu i z tylu sa juz po II lifcie tylko przednie sa po II lifcie, tylnie są po pierwszym takie małe Ot hihihOgólnie bardzo ładny Avancik, silniczek po chipsie nono musi ładnie chodzić , felgi do zmiany te sobie zostaw jako zimówki a fakt, ale na przed ostatnim zdjeciu wygladaja jakby byly po II.
Rekomendowane odpowiedzi