turzol Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Możecie coś polecić do oglądania z żoną, chodzi bardziej o coś w stylu Paktu, Prokuratora itp. House of Cards
sebek Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 filmy fantastyczne, polityczne, historyczne niestety odpadaja:D
krzysiekvtec Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 ktos ma namiary na ten serial? http://www.filmweb.pl/serial/Limitless-2015-742527/episodes
sebul Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ktos ma namiary na ten serial? http://www.filmweb.pl/serial/Limitless-2015-742527/episodes Zgłoś się na PW
Nieznany Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja katuję teraz drugi sezon "Better Call Saul". Muszę przyznać, że jak dla mnie lepszy od pierwszego. Co więcej, nie oglądałem na bieżąco, więc teraz nagromadziło mi się tyle odcinków, że mogę oglądać jeden za drugim jak tylko czas pozwoli . Fajny klimacik. Duch Breaking Bad nad tym czuwa . A już niedługo Gra o Tron .
Misiek1994 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja tam teraz oglądałem sezonik The Walking Dead, a teraz czekam na Gre o Tron, pierońsko długie przerwy między sezonami :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
marny88 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 ja z żoną zaczęliśmy oglądać white collar, póki co to spoko serial, zobaczymy czy się nie popsuje w następnych sezonach
Kamyk Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 a ktoś próbował oglądać "Most nad Sundem"? jakieś skandynawskie kryminały, ponoć niezła jazda
Nieznany Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja tam teraz oglądałem sezonik The Walking Dead, a teraz czekam na Gre o Tron, pierońsko długie przerwy między sezonami :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka No właśnie te przerwy mnie przerażają :/. Jak ktoś znajdzie jakieś streszczenie poprzednich sezonów to niech podzieli się linkiem na forum
OTom Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 gra o tron - sezon 6 - jestem po 1 odcinku i zapowiada się świetnie
Dev Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) a ktoś próbował oglądać "Most nad Sundem"? jakieś skandynawskie kryminały, ponoć niezła jazda Oglądałem, nawet fajny ale za serce mnie nie chwycił Ja katuję teraz drugi sezon "Better Call Saul". Muszę przyznać, że jak dla mnie lepszy od pierwszego. Co więcej, nie oglądałem na bieżąco, więc teraz nagromadziło mi się tyle odcinków, że mogę oglądać jeden za drugim jak tylko czas pozwoli . Fajny klimacik. Duch Breaking Bad nad tym czuwa . A już niedługo Gra o Tron . Ponoć ostatni Edytowane 1 Maja 2016 przez Dev
Garet Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 juz nie pamietam 5 sezony gry o tron, to jest minus tych przerw.
sebul Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Ale gra o tron ssie....obejrzalem 3 odcinki i juz wiem ze poki co to sciagac tylko bede i obejrze razem wszystko....
Pij1973 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 a ktoś próbował oglądać "Most nad Sundem"? jakieś skandynawskie kryminały, ponoć niezła jazda Polecam, jeden z lepszych seriali kryminalnych. No i wszystko wyjaśnia się w jednym sezonie. Do tego dokładam The Killing (The Forbrydelesen) również skandynawski.
narkil Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 ja z żoną zaczęliśmy oglądać white collar, póki co to spoko serial, zobaczymy czy się nie popsuje w następnych sezonach Pierwsze 3 sezony super. Później coraz gorzej. Moim zdaniem najlepsze seriale w tym sezonie to Daredevil i SHIELD. Z mniej komiksowych Limitless.
ziko02 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gdzie online bez rejestracji obejrzeć grę o tron 6? Od 7 odc w górę? Torrenty.org nieczynne póki co, a właśnie stamtąd ściągałem.
Pij1973 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gdzie online bez rejestracji obejrzeć grę o tron 6? Od 7 odc w górę? Torrenty.org nieczynne póki co, a właśnie stamtąd ściągałem. Zasysaj z KickAss
Steav Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gdyby kogoś interesowała włoska mafia, to jest już dostępnych 10 odcinków sezonu 2 Gomorra Dodam, że więcej akcji niż w s01.
Tzieland Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Trzeba poszukac. Dzieki za info! Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi