Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czarny sedan, work ongoing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wyniki dzisiejszego rezania:banan:

wlacznik_006.jpg

wlacznik_013.jpg

Opublikowano

od a3 to pokrętło czy od czego ?

Opublikowano
  • Autor

Vw eos

Opublikowano
  • Autor

Będzie pasować. Ja kupiłem ten PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ CHROM VW TIGUAN EOS B7 CC 3C8 (3001226126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Jak będziesz przekładać pokrętło to musisz mieć dużo cierpliwości:grin: ja męczyłem się ponad godzinę z tym.

Opublikowano

Naszykuj się na rzeźbę. To nie jest p'n'p.

Opublikowano

pocas Wiadomo.

kkam a trzeba patrzeć na wersje z przeciwmgielnymi przod/tył ? Czy to jeden pies ?

Opublikowano
  • Autor

Wszystko pasuje. Mogę nawet dać dokładniejsze zdjęcia z przekładki. Jedyna rzecz jaką musiałem zrobić to obciąć nożem do tapet jeden mały ząbek

Opublikowano

pokazuj kkam :) fajny mod. Jak nie mam Auto, to też będzie grało ? I na tym co pokazałes jest wersja tylko z jednym tym "wyciągnięciem" do siebie aby włączyć PM tylne. To nic nie szkodzi jak mam obecnie wersję na dwa "wyciągnięcia" ?

Opublikowano
  • Autor

Ja przerabiałem tylko raz ten przełącznik, kupiłem wersje tylko z przeciwmgielnymi z tyłu. Nie wiem jak jest w innych, ale myślę, że podobnie. Poniżej zdjęcie pokrętła z chromem, musiałem obciąć ten "cypek" wystający.

wlacznik_011.jpg

tutaj stare i nowe pokrętło - nowe jest płytsze, ale podczas włączania halogenów nie ma szpary itp

wlacznik_009.jpg

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Cały mechanizm przełączania pozostaje stary , przekładasz tylko pokrętło. Jedyna trudność jest w tym, aby rozłożyć stary włącznik i nic nie urwać. Aby zdjąć pokrętłuy musisz wszystko rozebrać. Montaż jest prosty - składasz wszystko do kupy, sprawdzasz czy włącznik działa w aucie, a potem na trzpień wciskasz nowe pokrętło.

Opublikowano

tam z tyłu są jakieś śrubki ? czy wszystko na wciski ?

Opublikowano
  • Autor

Wszystko na plastikowe zatrzaski.

Opublikowano

czyli nie ma znaczenia czy kupimy wersje z auto lub halogenami ? Okej, dzięki za info !

Znając życie rozwalę cały włącznik i trzeba będzie rezać nowy :facepalm::grin:

Opublikowano
  • Autor

zawsze jest ryzyko, że coś pójdzie nie tak. Jest ryzyko, jest zabawa:banan:

Opublikowano

Nie jest ważne czy ma auto czy nie. Ciebie interesuję tylko sam satynowy przełącznik. U mnie poszedł w piz*u dawca. Przeżył tylko sam wcześniej wspomniany przełącznik :decayed:

Opublikowano

Audi jak nie patrzec;) ale ledy w drzwi masz za***iste, tez byl bym chetny na 4sz, plus moze te do DRL na halogeny, pomysl o tym, jest duzo chetnych.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj doszło dodatkowe wygłuszenie maski - mata stp silverplast i pianka GMS

maska_005.jpg

Od poniedziałku zabieram się za drzwi:naughty:

---------- Post dopisany 26-04-2013 at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 22:15 ----------

Postanowiłem pozbyć się zamka z drzwi, poniżej kilka zdjęć jako potwierdzenie, że można wymienić klamkę bez wyciągania szyby. Klamkę można włożyć dowolną, ponieważ pasują zarówno tylne jak i od pasażera.

klamka_002.jpg

klamka_007.jpg

klamka_011.jpg

Opublikowano

graty modów oby tak dalej: Thumbup1: kolego i jak wygłuszenie maski się sprawuje?

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi się, że jest minimalnie ciszej. Stukając palcem w blachę nie słychać rezonansów. Jutro będę wyklejać matami drzwi, więc wtedy powinno zrobić się znacznie ciszej.