burnt_offering Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 tutaj zamieszczam link do fotek mojego auteczka: http://picasaweb.google.com/wojtekdrozd/Audi?authkey=XzDuJN2sXU0 no i niestety jak na razie nie bede wprowadzal zadnych zmian, bo kupuje mieszkanie- w przyszlym tyg powinienem odebrac klucze no i jestem i bede przez jakis czas wyplukany z forsy- no bo trzeba sie umeblowac itp, a poza tym jade do polski za 5 tyg no i to tez obciazy troszke moj budzet. no ale chcialbym przynajmniej jakies fajne alusie i troszke chromu by sie przydalo, ale mam nadzieje ze pozniej sie uda. to tyli
sonnen_x Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Spoko fura:-) Tylko kierownicę "czeladnik uparł się montowac w imieniny majstra no i...":-)
Gość rob Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 jak na razie to seria, jak zrobisz jakieś zmiany wrzuć foty
cayenne Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Trochę się w głowie kręci od tej lewej kierownicy.Ogólnie ładna
TTom3k Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Do serii to jej jeszcze brakuje jednego kolpaka ;]
burnt_offering Opublikowano 21 Września 2007 Autor Opublikowano 21 Września 2007 ano brakuje i nie wiem skad go wziasc bo moge kupic nowe ale nie oryginalne, a skoro mam juz kolpaki to chociaz oryginaly mogly by byc
Gość cloo Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 hu hu ha jak bedziesz na spocie to pojezdzimy, ale wrde ja niewiem czy to sie tak da zmieniac biegi lewa reka Pozdro. Wazne ze
Pelex Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Tak jest ważne że ale wygląda to dziwnie z tą kierownicą po pr. :th:
Szuder Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 ładna seria... zapodaj ładny felunek na początek...
Rekomendowane odpowiedzi