P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Jest mniej więcej 20-22litry a ten rockford właśnie tyle chce bo to jest skrzynia close więc będzie ok.
Polko_V Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 czekam na dalsze efekty...bo jestem ciekaw jak to bedzie grac
P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 W środę planuje zakończyć. Wstępnie miał być jakiś słabszy głośnik ale po przejrzeniu alledrogo za małe pieniądze wpadł mi rockford fosgate skrzynia jest bardzo dobrze wygłuszona cała taśma 10cm*10m została użyta w tej budzie na blache przyszły 4 warstwy + już w środku gąbka dla lepszej akustyki.
Polko_V Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a nie lepiej maty wygluszajace...ja se wygluszylem drzwi i boczki oraz ori sub i o dwa nieba lepiej to gra...fakt faktem 250 zeta dalej za te maty z alledrogo ale sie oplacalo
P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Miałem maty wygłuszające firmy APP i Boll przy niskich temperaturach sie kruszyły a przy wysokich się deformowały i nawet szyby otworzyć nie umiałem. Te maty dekarskie stosuje bardzo wiele osób nawet jeden użytkownik forum ktory bierze udział w konkursach Car Audio i zajmuje dobre pozycje w swoich kategoriach.
Polko_V Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 no wiem, ze sie krusza (dwie zlamalem ) ,wiec podgrzewalem je opalarka (bo robilem to zima) i rzezbilem. A problem deformowania, mysle ze zniwelowalem. Czas pokaze...tym sposobem, ze nie odklejalem calej powierzchni z papieru ochronnego, tylko tyle co potrzeba i narazie przy upalach co byly rzedu 30-tki, co musialem duzo jedzic mialem obawy, ze na tych dziurach moze cos sie znieksztalcic. To wieczorem dla wlasnego spokoju, sprawdzilem i wszystko bylo tak jak "fabryka" zrobila
ps2snake Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Jesli przy swoich wymiarach zagra to jak powinno hmmmm... Nie ukrywam ze chcial bym posluchac tego suba :gwizdanie:
P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Kasa, Kasa i jeszcze raz kasa Wojtek!!!
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 O to pierwsze poglądowe zdjęcia bagażnika teraz. Muszę skończyć jeszcze drugą stronę i będzie gotowe.
Kowi87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 A to membrany głosnika nie wystawiasz na wierzch
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie nie chce aby było widać głośnik w bagażniku w sumie nie jest taka piękna.
Tomasz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak już robisz foty w plenerze to umyj auto
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Spontan akcja w niedzielę ale szykuje się bardzo ciekawa sesja z pewnym samochodem z forum i to na pewno nie byle jakim to będzie super czysty.
P-U-M-A Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Projekt samochodu ukończony niestety już nie będą dokonywane większe zmiany przy samochodzie
miczek.mk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Projekt samochodu ukończony niestety już nie będą dokonywane większe zmiany przy samochodzie Pewnie męczy Cię brak klimy, podpowiem, teraz jej nie sprzedawaj, poczekaj do jesieni. Bo Twoje auto jest ładne, silnik ma swoje zalety, a sprzedaż takiego auta bez klimy o tym czasie to porażka. Na jesień będzie łatwiej.
Rekomendowane odpowiedzi